– Real Madrid er en drøm, men jeg elsker klubben min

Paul Pogba avviser på ingen måte at han en dag kanskje kan spille med Real Madrid-drakt, men er også tydelig om at han elsker United, og ønsker å bringe klubben sin tilbake til toppen.

Paul Pogba var ikke like mye i begivenhetens sentrum denne sommeren som han har vært i enkelte andre overgangsvinduer.

Agent Mino Raiola erklærte etter at vi hadde fullført 2019/20-sesongen at Pogba kom til å bli i United, og at det kom til å forhandles om ny kontrakt etter hvert, men at det ikke var noe de stresset med.

Når Pogba snakker om fremtiden sin har det en tendens til å bli store overskrifter av det uansett. 

I et intervju i forbindelse med nåværende landslagssamling har Pogba igjen blitt spurt om fremtiden.

– Jeg er i Manchester [United]. Mye har blitt sagt, men jeg har ikke snakket. Jeg hørte mye snakk om at jeg skulle dra, og at jeg skulle til den eller den klubben. Nå er jeg fortsatt i Manchester, og jeg kjemper for å bringe klubben tilbake til det øverste nivået, sa Pogba ifølge RMC (gjengitt av Sport Witness).

VIL BRINGE KLUBBEN TILBAKE TIL TOPPEN: Paul Pogba.

Han ble også spurt om en eventuell ny kontrakt.

– Jeg foretrekker å fokusere på fotballen. Jeg har ikke blitt fortalt noe, jeg har ikke snakket med Ed Woodward, vi har ikke snakket om en kontraktsfornyelse. Jeg er i Manchester nå, og jeg tenker mest på å komme tilbake til mitt beste. 

– Jeg tror det kommer et tidspunkt hvor klubben kommer til å komme for å snakke med meg, og for å tilby meg noe – eller ikke. Foreløpig har ingenting skjedd, jeg kan ikke fortelle dere noe jeg ikke vet. Jeg fokuserer på meg selv og det å komme tilbake til å levere gode forestillinger for klubben min, sa Pogba, som nok er fullt klar over at sesongstarten fra hans side ikke har vært av det imponerende slaget.

Samtidig kobles Pogba videre til andre klubber, og franske medier pleier spesielt å være interessert i Zinedine Zidane-koblingen – Real Madrid-ryktene vil nok aldri forsvinne så lenge Zidane er manager der. Legenden skal være stor fan av Pogba.

Pogba svarte åpent heller enn å unngå Zidane/Real Madrid-spørsmålet han fikk.

– Zidane? Vi har alle hørt det, ting har blitt sagt. Mitt svar? Ja, alle fotballspillere kunne tenkt seg å spille for Real Madrid. Det kan være en drøm. Det er en drøm for meg, hvorfor ikke en dag? Som jeg sa: Jeg er i Manchester, og jeg elsker klubben min. Jeg koser meg i Manchester, og ønsker å gjøre alt jeg kan for å få klubben tilbake hvor den fortjener å være. Jeg kommer til å gi alt, akkurat som lagkameratene mine. 

Dermed dempes nok ikke ryktene med det første ennå, selv om Pogba også altså sier at han elsker United, og vil bringe klubben tilbake til troppen.

PAUL POGBA-FAN: Zinedine Zidane.