Rooney-testimonialen på Viasat 4

Community Shield er derimot fortsatt i det blå.

United møter Everton i Wayne Rooneys testimonial onsdag, en kamp som grunnet kort tid til ligastart nok blir noe ganske annet enn en «vanlig» testimonial.

Mandag formiddag meldes det fra Tore Søyland i Viasat at kampen på Old Trafford vil bli vist direkte, altså onsdag kveld klokken 21.00. Da kan vi altså fastslå at det blir mulig å følge kampen i Norge, slik det også blir på TV3 Sport 1 i Danmark.


Derimot er det fortsatt ikke noe nytt når det gjelder søndagens Community Shield mot ligamester Leicester på Wembley.

Så vidt vi har kjennskap til har ingen av de norske TV-kanalene til nå sikret seg rettighetene til overføring av dette tradisjonsrike oppgjøret. 

Community Shield-kampen er en del av Football League-pakka som også inneholder FA-cupen. Den siste vises heller ikke LIVE på MUTV, om noen skulle lure på det.

mrTV2-, Viasat- eller Discovery-gruppen som eier Eurosport og Max kan kanskje være mulige alternativer, men uten at united.no vet noe om muligheten for at dette blir kjøpt opp i løpet av uka.

Tidligere har det jo også skjedd at sesongen har startet før rettighetene ble solgt, men enhver rettighetskjøper kunne nok tenkt seg United – Leicester på sendeplanen, all den tid det er så mange United-fans og så stor entusiasme rundt klubben for øyeblikket.

Sverige og Danmark?

Supporterklubben vet ikke hvordan det ligger an der, men om du er svensk eller dansk så fortell gjerne i kommentarfeltet om noen kanaler i Sverige eller Danmark skal sende Rooney-kampen eller Leicester-kampen.

EDIT DANMARK: Det skrives i kommentarfeltet at Community Shield vises på den danske kanalen 6’eren. Rooney-testimonialen går også i Danmark, på Tv3 Sport 1, ifølge kommentarfeltet.

EDIT SVERIGE: Det bemerkes på Facebook at Community Shield-kampen sendes på Viasat Premium (ny kanal der) og på viaplay.se.