Reservene til USA

Ezekiel Fryers og de andre reservene skal delta i Dallas Cup i starten av april.

Lag fra hele verden kommer til Dallas i månedsskiftet for å delta i cupen, en turnering som vil gi Warren Joyces mannskap annen matching enn det de vanvligvis gjør i reservelagsligaen. Fire europeiske lag, Everton, PSG og Eintracht Frankfurt, i tillegg til United, reiser over Atlanteren. Spillerne er nødt til å være født etter 8. januar 1992 for å delta, noe som ekskluderer spillere som Davide Petrucci og Ben Amos.

De tolv lagene er delt inn i tre forskjellige grupper, hvor gruppevinnerne pluss ett lag til får plass i semifinalen. United åpner mot vertsklubben FC Dallas, og møter også Club Sport Cartagines fra Costa Rica og mexicanske Tigres i gruppespillet.

Uniteds deltakelse i denne turneringen er én av årsakene til at FA Youth Cup-semifinalen ikke spilles før i midten av april. Dermed kan det tenkes at Joyce tar med seg et par fra juniorlaget i troppen.

Dallas Cup har vært arrangert årlig siden 1980, og Wayne Rooney, Michael Carrick og Michael Owen er bare noen av kommende stjerner som har deltatt.

Dallas Cup – terminliste

1. april: Manchester United – FC Dallas USSF Academy (USA)2. april: Manchester United – Club Sport Cartagines (Costa Rica)4. april: Manchester United – Tigres (Mexico)6. april: Semifinale8. april: Finale