Reservene tapte i Cork

Mats Møller Dæhli og de andre reservene gikk på et tap mot Cork City. Se også hvordan Milk Cup-laget gjorde det i kveldens kamp her.

To nordmenn var igjen blant Warren Joyces elleve utvalgte – både Joshua King og Dæhli fikk fornyet tillit fra start på Turner’s Cross. Også prøvespiller Gladstony fra Desportivo Brasil var med i startoppstillingen.

Men selv om åpningen var jevn, tok Cork City, som rykket opp til toppdivisjonen i Irland i fjor, ledelsen etter snaue halvtimen da Kevin Murray headet ballen i mål.

Cork tok etter scoringen fullstendig over, og til pause hadde ikke United klart å skape noe annet enn et par halvsjanser. King og innbytter Jack Barmby hadde gode muligheter til å utlikne, men ingen maktet å overliste vertenes keeper.

På overtid fastsatte Cork sluttresultatet til 2-0.

Adnan Januzaj fikk særdeles gode skussmål etter oppgjøret.

United: Johnny Sutherland, Michele Fornasier, Reece James, Luke Giverin (Jack Barmby 63), Michael Keane, Sean McGinty, Tom Lawrence (Agnaldo 53), Gladstony (Luke Hendrie 53), Joshua King, Adnan Januzaj, Mats Møller Dæhli (Gyliano van Velzen 80)

Innbyttere: Jack Robinson, Kenji Gorre, Donald Love

CORK CITY – MANCHESTER UNITED XI 2-0
1-0 Kevin Murray (28)
2-0 (90)

1. OMGANG:

1. min: Kampen er i gang.

22. min: Cork har tvunget fram to gode redninger fra Sutherland i en omgang som hittil har vært temmelig jevn. Januzaj og Lawrence med halvsjanser for United.

28. min: Cork tar ledelsen etter et hodestøt. Kevin Murray er målscorer,

35. min: Vertene har tatt fullstendig kommando nå. United sliter med å holde følge.

45. min: Pause.

2. OMGANG:

46. min: Andre omgang i gang. Cork har gjort ti bytter – United stiller uendret.

59. min: Første skikkelige United-mulighet i kampen, men King må nøye seg med et hjørnespark.

68. min: Innbytter Barmby får en gigantmulighet, men avslutningen går over mål.

82. min: Det er en ganske kjedelig kamp i øyeblikket. Cork ser ut til å ro det i land.

90. min: Kampen er slutt, United tapte 0-1.

—————————-

Tapte på straffer

Tirsdag maktet ikke Uniteds U17-lag å kvalifisere seg for finalespillet i Milk Cup. Onsdag spilte de semifinale mot Strikers FC i kampen om å spille om femteplassen i torsdag.

Det er lite opplysninger fra kampen, men den endte 1-1 etter scoring av Sam Byrne, noe som gjorde at kampen måtte bli avgjort på straffer. Der trakk Strikers det lengste strået, vant 4-3 og gikk til kampen om femteplassen.

United: Gollini, McConnell, Grimshaw (Rothwell 35), Weir, Byrne (Wilson 55), Pereira, Redmond, Fletcher (Pearson 59), McNair, Goss, Harrop