Rashford skaffet straffe – Matic fikk verdifulle minutter

United hadde tre spillere involvert i lørdagens EM-kvalifiseringskamper.

England 4–0 Bulgaria

Ikke overraskende var både Marcus Rashford og Harry Maguire i startelleveren til Gareth Southgate, da Bulgaria gjestet Wembley.

Harry Kane ble kampens store spiller med tre mål. To av målene kom på straffespark, og et av dem var det Rashford som skaffet. Med en frekk Cruijff-vending lurte han Bodurov trill rundt, og ble felt innenfor 16-meteren.

Maguire var nok en gang solid i midtforsvaret til England sammen med tidligere United-spiller Michael Keane.

SOLID: Harry Maguire viste igjen hvorfor han er en av Gareth Southgates mest betrodde menn.

4-0-seieren betyr at England har full pott etter tre kamper, før møtet med gruppetoer Kosovo til tirsdag.

Jesse Lingard skal ha blitt sendt hjem til Manchester grunnet sykdom, og var derfor ikke med i troppen. Fra før av er også Aaron Wan-Bissaka sendt hjem.

Serbia 2–4 Portugal

Nemanja Matic har ikke fått mye spilletid under Ole Gunnar Solksjær så langt denne sesongen, men lørdag fikk han viktige minutter da han startet på midtbanen til Serbia.

Midtbanespilleren utmerket seg ikke nevneverdig, men var med på å sette i gang noen gode angrep for Serbia, som fort kunne fått med seg både ett og tre poeng.

Resultatet betyr at Serbia får en tung vei til en av de to første plassene, som gir plass i neste års EM. Ukraina leder gruppa med 13 poeng foran Portugal med fem. Portugiserne har riktignok to kamper mindre spilt.

FIKK MINUTTER: Nemanja Matic kan være på vei inn i elleveren til Ole Gunnar Solskjær framover. Derfor var det viktig at han fikk verdifull spilletid mot Portugal lørdag.