Bare seirer – og en landslagsdebut – for United-gutta

Siste runde med landslagsfotball før Premier League vender tilbake igjen ble spilt tirsdag kveld.

På lørdag spiller United mot Leicester på Old Trafford. Det siste Ole Gunnar Solskjær ønsker seg er at noen av spillerne blir skadet. Det gikk heldigvis greit og dermed skal alle som spilte tirsdag kveld være klare til innsats på lørdag.

Tirsdag kveld skulle fire United-spillere i aksjon for sine vertsland og Harry Maguire var den eneste som startet.

England 5-3 Kosovo

England sto med full pott i gruppe A og imponerende 14-1 i målforskjell. Kosovo har overrasket mange og lå som nummer to i gruppen. Engelskmennene var store favoritter i tirsdagens kamp, men Kosovo viste at de ikke er noen kasteball.

Som ventet så startet Harry Maguire i midtforsvaret til hjemmelaget, mens Marcus Rashford ble plassert på benken av Gareth Southgate.

England vant til slutt en ellevill fotballkamp 5-3. Der det også var straffebom og stolpetreff involvert. Dermed har England vunnet fire av fire kamper og nærmer seg et EM-sluttspill med stormskritt.

Maguire spilte samtlige 90 minutter, mens Rashford fikk de siste ti, uten å sette sitt preg på kampen.

STARTEt: Harry Maguire var eneste United-spilleren som startet i tirsdagens landskamper.

Luxembourg 1-3 Serbia

Det var nok ikke mange som så for seg at Luxembourg skulle ligge foran Serbia etter fire kamper, men det var altså fakta. Begge lag sto meg fire poeng etter tilsvarende mange kamper. Uten seier for Serbia ville veien til et EM-sluttspill sett fryktelig lang ut.

Som han har gjort for United i sesonginnledningen startet Nemanja Matic på benken for Serbia, men kom inn etter 80 minutter for å sikre seieren.

Serbia vant 3-1 og dermed lever håpet om EM-deltakelse.

Irland 3-1 Bulgaria

Keeper Kieran O’Hara, til daglig utlånt fra United til Burton, fikk sin A-landslagsdebut for Irland da de slo Bulgaria 3-1 tirsdag kveld. 23-åringen kom innpå på stillingen 1-1 kvarteret før full tid, men kunne juble for to irske mål og rent bur i de minuttene han var på banen.

Nederland U21 5-1 Kypros U21

Dette var Nederlands første kamp i kvalifiseringen, men de var likevel store favoritter mot Kypros sine unggutter.

Tahith Chong startet kampen på benken, men han fikk spille de siste tjue minuttene og var arkitekten bak 4-1 scoringen.

Så blir det spennende å se om unggutten får flere muligheter av Ole Gunnar Solskjær i den nærmeste fremtid.