For et comeback!

LIVE: Vi følger kveldens kamp.

Mer enn noen gang handlet alt om José Mourinho.

Det er Manchester United mot Newcastle, men det føltes nesten like mye ut som om det var Mourinho mot verden.

Det ble noen forferdelige første ti minutter på Old Trafford. Først satte Kenedy inn 1-0 for Newcastle, før Muto doblet til 2-0. Forsvaret så passivt ut, og United så generelt ganske svake ut.

United klarte ikke å hindre det i å være pauseresultatet, men andreomgangen ble heldigvis noe helt annet.

Først reduserte Juan Mata med et frispark, så utlignet Anthony Martial etter et herlig fransk samarbeid med Pogba, og så scoret innbytter Alexis Sánchez rett før slutt av ordinær tid etter innlegg fra kaptein Young.

Dermed ble det tre poeng – og kanskje var det dette som skulle til for å redde Mourinhos jobb?

Manchester United 3–2 Newcastle United

Premier League, Old Trafford

Mål: 0-1 Kenedy (7.), 0-2 Yoshinori Muto (10.), 1-2 Juan Mata (70.), 2-2 Anthony Martial (76.), 3-2 Alexis Sánchez (90.).

Manchester United: David de Gea – Ashley Young (C), Eric Bailly (Juan Mata, 19.), Chris Smalling, Luke Shaw – Scott McTominay (Marouane Fellaini, 46.), Nemanja Matic, Paul Pogba – Marcus Rashford (Alexis Sánchez, 67.), Romelu Lukaku, Anthony Martial.

Newcastle: Dúbravka; Yedlin, Lascelles, Fernández, Manquillo, Ritchie, Shelvey, Diamé, Kenedy (Murphy, 68.), Pérez (Joselu, 89.), Muto (Atsu, 79.).