Powell tilbake med scoring

Nick Powell scoret i sin første start på to måneder, men Tom Lawrence snøt Wigan for seieren på overtid.

Utlånte Nick Powell har vært ute med skade i lang tid, men returnerte som innbytter ved to anledninger forrige for Wigan.

Tirsdag kveld var angriperen omsider på plass i startelleveren igjen for første gang på to måneder og markerte comebacket med å score kampens første mål mot Yeovil. På en rask kontring headet Powell innlegget fra James McArthur i mål fra kort hold.

Før den tid hadde Powell også skaffet Wigan et straffespark som Jordi Gomez brant.

I samme kamp spilte også Tom Lawrence for Yeovil Town, og unggutten hadde blant annet et innlegg Ishmael Miller burde satt i mål tidlig i andre omgang.

Med to raske Yeovil-scoringer mot slutten signert Ishmael Miller virket det som bortelaget kunne stjele seieren på slutten, men Wigan leverte en minst like imponerende sluttspurt og scoret like så godt to ganger de også. Fire mål på syv minutter!

Fire minutter på overtid røk imidlertid seieren likevel da Yeovil utliknet med Luke Ayling. Målgivende? Tom Lawrence.

QPR spilte også kamp i kveld, men Will Keane satt på benken i hele oppgjøret mot Sheffield Wednesday som endte med 0-3 tap.