Powell med to mål i Europa League

VIDEO Nick Powell ble historisk da Wigan slo Maribor 3-1.

Å låne ut en spiller til Wigan kan ha mange fordeler. Ikke bare får Powell spilletid i en liga som gir han nyttig erfaring før han skal etablere seg på Manchester United, men han får europacuperfaring også! Som følge av Wigans cuptriumf sist sesong er Wigan med i Europa League-gruppespillet, og torsdag kveld kom slovenske Maribor på besøk til DW Stadium i Wigan.

Nick Powell har tilsynelatende blitt fast på dette Wigan-laget, og startet igjen mot Maribor. Han viste at han fortjente det også, for etter halvspilt førsteomgangen satte han ballen i mål. Maribor-keeperen tabbet seg ut, og Powell var på riktig plass til å kunne utnytte det ved å putte ballen i åpent mål. Wigans første mål i Europa noen gang ble altså scoret av lånesoldat Nick Powell.

Powells første mål kan sees på Vine (!) HER.

Profil: Nick Powell
Wigans første målscorer i Europa spiller for Manchester United.

Powell kunne faktisk ha scoret to mål, for få minutter før scoringen var han alene med keeper uten å score. Wigan kunne likevel gå til pause med 2-0, siden Ben Watson headet inn en fordobling av ledelsen.

Tidligere i dag ble Nick Powell tatt ut på det engelske U21-landslaget igjen.

Maribor reduserte i andreomgangen, men klarte ikke å komme ytterligere tilbake. I stedet scoret Nick Powell igjen for Wigan, og denne gangen var det en større prestasjon enn ved det første målet. Powell skal ha driblet seg forbi noen spillere før han satte ballen i mål. At Powell er skuddsterk har nok de fleste fått med seg, men Maribor klarte i alle fall ikke å stoppe Powell uansett hvor mye de eventuelt visste om ham.

Det ble 3-1 til Wigan. Powell ble byttet ut rett før slutt, og fikk stående applaus av Wigan-supporterne.