Pogba kan rekke Mourinho-retur: – Som en signering i verdensklasse

Paul Pogba er tilbake fra Miami og kan rekke prestisjeoppgjøret mot gamlesjefen på Old Trafford. Ole Gunnar Solskjær omtaler comebacket som en ny signering i verdensklasse.

Franskmannen har ikke vært i aksjon siden 1-1-kampen mot Arsenal i slutten av september, men er ventet tilbake før jul.

Spørsmålet alle stiller seg er om han rekker storkampene mot Tottenham og Manchester City i neste uke.

– Han tar stadig nye steg i rehabiliteringsprosessen, så får vi se hvor raskt han kan være klar for kamp, sa Solskjær i Kasakhstan, ifølge Manchester Evening News.

– Når han kommer tilbake blir det som en ny signering for oss – en ny midtbanespiller i verdensklasse.

Solskjær sier at søndagens ligakamp mot Aston Villa kommer for tidlig for Pogba, og nordmannen kan heller ikke gi et klart svar på om 26-åringen rekker det påfølgende oppgjøret mot Tottenham.

– Det kan jeg ikke svare på, for jeg har ikke vært hjemme og sett ham. Vi må ta en vurdering på det når han trener med oss igjen, sier Solskjær.

STJERNEN: Ole Gunnar Solskjær legger ikke skjul på at han er full av beundring for Paul Pogba.

Pogba har vært til behandling i Miami og returnerte til Manchester denne uken. Som alltid har ryktene svirret rundt franskmannen, som blant annet la ut en video der han spilte basketball, til tross for skadeproblemene.

– Vi vil selvfølgelig ha ham tilbake så fort som mulig. Alle spillere har lov til å være skadet, og Paul jobber hardt for å komme tilbake. Ingen kan tvile på profesjonaliteten hans og ønsket hans om å spille fotball. Han er en av de beste midtbanespillerne i verden, sier Solskjær.

LES OGSÅ:

SKADET: Pogba har vært ute med skade siden 1-1-kampen mot Arsenal 30. september.

McTominay kan rekke Villa

McTominay har også mistet de to siste kampene grunnet ankelskaden han pådro seg før landslagspausen mot Brighton.

Fred og Andreas Pereira hadde ingen god opplevelse på Bramall Lane, og etter 3-3-kampen var gjengs oppfatning i engelske medier at Solskjær må få McTominay og Pogba tilbake så fort som mulig.

– Kanskje Villa, kanskje Tottenham, sier Solskjær om McTominay.

– Scott og Fred har tatt utfordringen på strak arm, men det blir selvfølgelig en «boost» for oss når Pogba er tilbake.

PÅ VEI TILBAKE: Scott McTominay kan være aktuell til kampen mot Aston Villa.

Tre kamper på én uke

I forkant av det som blir en tøff og innholdsrik uke valgte Solskjær å holde nær sagt hele førstelagstroppen hjemme i Manchester sammen med Michael Carrick og Kieran McKenna, mens et ungt United-lag reiste til Kasakhstan.

Etter søndagens oppgjør mot Aston Villa, returnerer José Mourinho med sitt Tottenham til Old Trafford på onsdag, før sesongens første Manchester-derby spilles påfølgende lørdag.

Marcos Rojo pådro seg en skade før kampen mot Sheffield United og regnes også som usikker.

Nemanja Matic, Diogo Dalot, Eric Bailly og Timothy Fosu-Mensah er alle tilbake i trening, men har ikke vært i aksjon på en stund.

Dette er det første møtet mellom Manchester United og Aston Villa siden april 2016, da Marcus Rashford ble matchvinner med sin 1-0-scoring på Old Trafford. Det nyopprykkede laget tok en etterlengtet seier mot Newcastle på mandag og ligger på 15. plass i Premier League, tre poeng bak United.

LES OGSÅ: