Petrucci utlånt

Petrucci til Charlton for resten av sesongen, mens Barmby forlenger med Hartlepool.

Det er Charlton Athletics hjemmeside som melder om utlånet, som har ligget i kortene i noen dager allerede.

Manchester United Training Session
Davide Petrucci – klar for Charlton.

Ifølge London-klubben trente Davide Petrucci sammen med sine lagkamerater allerede torsdag formiddag. Det legges til at han nå er aktuell for lørdagens bortekamp mot Derby County.

Den kreative 22 år gamle italieneren kom til United fra Roma allerede for fem år siden. Den gang ble han i fotballkretser omtalt som «den nye Francesco Totti». Den merkelappen har han imidlertid aldri vært i nærheten av å leve opp til, noe en lang skaderekke må ta sin del av skylden for.
Den har også medført at han aldri har klart å ta steget fra U21-spill under Warren Joyce til førstelagsfotball på Old Trafford.

 

Utlån nummer 3

Istedenfor førstelagsfotball på Old Trafford har det blitt noen mer eller mindre vellykkede utlån, først til Peterborough, hvor han scoret et vidundermål bare for å bli skadet (naturligvis) og returnert til Manchester, og deretter i belgiske Royal Antwerp.

Nå har Davide Petrucci altså havnet på The Valley i London, og vi krysser dermed fingrene for at det endelig vil løsne for den talentfulle Roma-gutten. Det fortjener han.

 

OBS – SISTE:

Manchester United opplyser i en tweet at Jack Barmbys utlån til Hartlepool har blitt forlenget. Den 19 år gamle, offensive midtbanemannen blir værende på Victoria Park ut sesongen: