– Ole vet nøyaktig hva han vil

Den taklingssterke høyrebacken roser Solskjærs tydelige lederstil.

Aaron Wan-Bissaka har hatt en eventyrlig utvikling etter at han debuterte for Crystal Palace i februar 2018.

Den påfølgende sesongen ble han kåret til årets spiller i London-klubben og sist sommer betalte Manchester United 50 millioner pund for å hente 22-åringen til Old Trafford.

– Tydelig med intensjonene

En viktig grunn til at Wan-Bissaka valgte United i sommer var at Ole Gunnar Solskjær selv involverte seg i overgangen og United-manageren skal også ha forklart i detalj hvordan han så for seg høyrebackens rolle i United.

SOLIDE: David De Gea, Aaron Wan-Bissaka og resten av United-laget var inne i en svært god periode da fotballen måtte ta en ufrivillig pause på grun av coronaviruset. 

– Siden jeg kom til United har trenerstaben vært strålende. De er svært kunnskapsrike og vet hvordan de kan utgjøre en forskjell for spillerne. Selv en forbedring på bare en brøkdel av én prosent er verdt å jobbe hardt for å oppnå, sier Wan-Bissaka til Manutd.com.

– Jeg gleder meg til å jobbe med dem for å utvikle spillet mitt videre, og manageren har vært en svært viktig del av denne prosessen, legger han til.

Høyrebacken forklarer at Ole Gunnar Solskjær er svært tydelig med spillergruppen på hva han ønsker fra dem. 

– Ole er en manager som vet hva han ønsker. Du kan se intensjonene hans med laget og han ønsker at hver enkelt spiller skal jobbe hardt for å forbedre seg. Han er tydelig i tilbakemeldingene på hva han ønsker at vi skal forbedre og han driver oss fremover hver eneste dag, sier Wan-Bissaka.

– Ber meg slå meg løs

Aaron Wan-Bissaka har vært Premier League beste spiller hva taklinger angår denne sesongen, og særlig i det siste byderbyet mot Manchester City hadde han stålkontroll på Raheem Sterling.

 

Én ting Croydon-karen derimot har høstet kritikk for er mangel på offensive bidrag, men Wan-Bissaka mener selv han er på rett vei.

MER ANGREPSVILLIG: Aaron Wan-Bissaka sier han jobber hardt for å forbedre den offensive delen av spillet sitt.

– Ole har oppmuntret meg til å gå fremover på banen og uttrykke meg. Like før vi måtte ta en pause synes jeg definitivt mitt offensive spill var blitt bedre og jeg har mye mer å bidra med, sier Wan-Bissaka.

Ole Gunnar Solskjær har åpenbart funnet den idéelle høyrebacken i sitt nye forsvar. Kun forsvarskollegaene Harry Maguire og Victor Lindelöf har startet flere kamper enn Wan-Bissaka denne sesongen.