Også utlånsspillerne skuffet

Én uavgjort, to tap, to ubenyttede innbyttere og én ute med sykdom.

På en helsvart dag der United tapte 3-1 mot Crystal Palace, klarte heller ingen av klubbens utlånte spillere å ta en seier.

Garner debuterte for Watford

Den unge midtbanespilleren er utlånt til Watford i Championship, og fikk de siste 17 minuttene da «The Hornets» møtte Sheffield Wednesday på bortebane. Kampen ebbet ut med 0-0 og poengdeling i 19-åringens debut.

Lokalavisa Watford Observer rapporterer at Garner blant annet skal ha tatt en corner uten at dette ga utslag, i det avisa omtaler som en «kjedelig» kamp.

INNBYTTER: James Garner fikk sin debut for Watford, da han kom inn fra benken.

Chong skuffet etter å ha fått tillit fra start

Nederlenderen fikk tillit fra start da Werder Bremen sesongåpnet hjemme mot Hertha Berlin. Det gikk så som så, og laget fra Weserstadion endte opp med å tape 4-1.

20-årige Chong imponerte i tyskernes oppkjøring, noe som garantert var med på å gi ham sjansen lørdag. Den tok han ikke veldig godt vare på, og kantspilleren ble byttet ut etter 63 minutter.

Lokalavisa Kreiszeitung skriver (slik vi tolker det) at Chong ikke bød på farligheter, til tross for sin fart og sine ballferdigheter. De gir ham dermed karakteren fire på spillerbørsen.

SLÅTT TIL: Tahith Chong scoret i cupen forrige kamp. Denne gangen kom nederlenderen til kort.

Slapp inn to, gjorde to fantastiske redninger

Heller ikke Matej Kovar hadde en god dag på jobben. Hans utlånsklubb, Swindon Town, tapte 2-0 mot Blackpool i League One. Den tsjekkiske keeperen slapp inn ett mål på hver side av pausen, og begge scoringene kom fra gjestenes kant, CJ Hamilton. Ifølge Swindon Advertiser kom begge målene ved 20-åringens nærmeste stolpe, og at keeperen burde ha reddet begge.

De poengterer likevel at Kovar gjorde to fantastiske redninger da bortelaget kom én mot én på tampen. Alt i alt resulterer dette i at han blir tildelt en femmer på børsen fra lokalavisen.

UTLÅNT: Matej Kovar har pakket sekken og dratt til Swindon.

Dylan Levitt tilbrakte hele Charltons 3-1-tap i League One mot Doncaster på benken. Portugisiske Joel Pereira måtte også se sitt lag spille fra benken, da hans Huddersfield tapte 3-0 mot Brentford i Championship.

Aliou Traorés Caen spilte 0-0 i sin kamp mot Chambly, men midtbanespilleren gikk glipp av kampen grunnet sykdom.