Ny kontrakt for Giggs

Har forlenget kontrakten med ett år.

Ryan Giggs kommer til å spille for United også etter at han har passert 40.

Fredag formiddag offentliggjorde nemlig United at han har skrevet under på en ny ettårsavtale, som strekker seg frem til sommeren 2014.

– Hva skal jeg egentlig si om Ryan som ikke allerede er sagt? Han er en fantastisk spiller og et eksepsjonelt menneske. Ryan er et forbilde for oss alle i måten han tar vare på seg selv på. Han har fantastisk energi, og det virker som om han når en ny milepæl hver eneste uke. Formen hans denne sesongen viser at kvalitetene hans er like bra som alltid, og jeg er lykkelig over at han har skrevet under på en ny kontrakt, sier Sir Alex til manutd.com.

Ferguson bekrefter også at Giggs vil bli tilbudt en trenerolle i United den dagen han legger opp.

Giggs er selvsagt også fornøyd.

– Jeg føler meg i bra slag og trives med fotballen mer enn noensinne. Jeg føler som jeg virkelig bidrar i laget, og dette er et spennende lag å være en del av. Vi kjemper om trofeer, og jeg vil takke Sir Alex, trenerne og også David Gill som har støttet meg i alle årene mens jeg har vært her.

Giggs står med 931 kamper for United totalt, og har nettet 168 mål. Han har vunnet 12 Premier League-trofeer, fire FA-cuptitler, tre ligacuptitler, to Champions League-titler, én Supercup, én Interkontinental-cup og en FIFA klubb-VM-tittel.

Til helga kan han få sin 1.000 kamp totalt i karrieren, og du kan lese de beste sitatene om Giggs her: – To spillere har fått meg til å gråte når jeg har sett på fotball. Maradona og Giggs, har Del Piero sagt.

<iframe width=»542″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/NKMOw0EnJ_Y» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>