Nani med mål og assist

OPPDATERT Uniteds utlånte portugiser markerte seg i onsdagens Champions League-runde.

Men det var gjestene fra Schalke som kom best igang i på Estádio Jose Alvalade. Sytten minutter var unnagjort da de tok føringen gjennom et selvmål av Sporting Lisboas Slimani.
Ni minutter senere utliknet så Sarr for vertene da han headet inn et frispark fra Jefferson.

Og det var nettopp Jefferson som fikk gleden av å sende portugiserne i føringen etter 52 minutter. Assist: Nani.
Så, nøyaktig 20 minutter senere, tok den samme Nani – senere kåret til banens beste spiller – selv det hele og fulle ansvaret for å øke ledelsen til 3-1. André Carrillo sendte en lav ball inn fra høyresiden, og Nani bredsidet den forbi tyskernes keeper, Fährmann.

Fikk ferten av avansement

Nå kom Schalke tilbake med en sen redusering ved Aogo, før Slimani på overtid gjorde opp for selvmålet fra første omgang. Dermed endte oppgjøret med 4-2-seier til Nani & co. Det betyr at Sporting plutselig er helt oppe i ryggen på Schalke i kampen om 2. plassen i Gruppe G, bak Chelsea, som måtte nøye seg med 1-1 i borteoppgjøret mot slovenske Maribor.
Idet det gjenstår seks poeng å spille om topper altså Chelsea  med 8 poeng, foran Schalke med 5, Sporting med 4 og Maribor med 2 poeng.

Dette betyr igjen at Nani og lagkameratene har alt å spille for i de to gjenstående gruppespillmatchene, hjemme mot Maribor og borte mot Chelsea.