Nå kan du lese US5 digitalt

Nå er sesongens femte medlemsblad tilgjengelig for dere medlemmer på app og PC/Mac.

Sesongens femte medlemsblad ligger nå klart for dere medlemmer digitalt, mens dere som er Premium-medlemmer også får det i postkassa en gang denne uka, avhengig av postgangen der du bor.

MEN MERK: Du må være medlem for å kunne lese bladet. Meld deg inn her hvis du er United og ønsker at vi skal være størst.

Slik leser du bladet digitalt:

PC/Mac/Nettbrett: Logg inn på united.no. Velg så “min side” fra øverste høyre hjørne der du enten ser et bilde av deg selv du tidligere har lagt inn eller en tom ansiktsprofil. På “min side” velger du “United Supporteren”. Så velger du riktig sesong (201415) og nummer 5 – som altså er det nyeste bladet.

Ipad app: Bladet kan også hentes ned til iPad via app. Gå til din app store, søk opp “United-Supporteren” og last den ned gratis. Merk: Du vil bli spurt om brukernavn og passord når du blar forbi forsiden, og da må du logge deg inn med brukernavnet og passordet som du bruker på united.no.

Merk: Bladet kan også leses på mobil, men vi anbefaler mye heller én av de andre løsningene.

Enjoy!

PS: Neste medlemsblad kommer i starten av mars.

Hva står i US5?

Stikkordene er David de Gea, Daley Blind, vi møtte Kleberson og som vanlig på denne tiden – München-spesiel – vi glemmer dere aldri!

Trykk her for å lese mer om hva det står om i US5.

ENNÅ IKKE MEDLEM AV SUPPORTERKLUBBEN?

Vel, da nytter det heller ikke å snu opp ned på postkassa i fortvilet søken etter magasinet .

Medlemskapet varer nemlig i ett år fra du melder deg inn.Det eneste du faktisk trenger å gjøre for å sikre deg deg denne utgaven og alt som kommer i ett år fra du melder deg inn, er å trykke HER for innmelding i MUSCSB.

For kun NOK 249,- eller 199,- i Norge (premium eller digitalt medlemskap), NOK 349,- i Sverige/Danmark,  NOK 525.- på Færøyene og Europa for øvrig, vil du da bli medlem av Manchester Uniteds offisielle skandinaviske supporterklubb. Digitalt medlemskap er tilgjengelig for 199,- for alle – uansett bosted.
Merk: Det er også mulig å bli familiemedlem (99,- kr) eller juniormedlem (les mer her).

FLERE FORDELER:

I tillegg til de ovennevnte bladutgivelsene kan vi også lokke med følgende attraktive medlemsfordeler:

  • Tilbud fra Nordens største utvalg av United-suvenirer – til de beste prisene!
  • Mulighet til å delta på Supporterklubbens turer eller hotellpakker til Manchester
  • Mulighet til å søke om billetter til Uniteds kamper. Vi har 500 sesongkort på Old Trafford, og har også billetter til bortekamper.
  • Eksklusivt medlemskort
  • Mulighet til billigere abonnement på Josimar. Les mer her.
  • Billigere hotellovernatting i helger og ferier på Scandic Solli (tidl. KNA Scandic) i Oslo og muligheten til å  bo på United-rom. Les mer her. (Du sparer inn medlemskapet på en helg på United-rom.)
  • Og en masse tilbud i Manchester. Sjekk hvilke tilbud som gjelder for 2014/15 her.