Nå kan du lese nytt US digitalt

Sesongens sjette utgave av United-Supporteren skal nå ha kommet til en postkasse nær deg som er Premium medlem. Alternativt så nærmer det seg veldig.

Samtidig kan Premium og digitale medlemmer også lese bladet digitalt.

I denne utgaven handler det selvsagt mye om Erik ten Hag. Vi har skrevet en masse om Uniteds nye manager på united.no, men vi sendte også journalist Bjarte Valen til Nederland for å prøve å forstå mer av hva slags menneske han er, hva han står for.

Noen vil nok kanskje også kjenne igjen at forsiden av magasinet er inspirert av en viss legendarisk tv-serie.

Ikke medlem? Bli medlem fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) i året her.

Dette kan du lese om i United-Supporteren nummer 6:

  • ERIK TEN HAG: Vi reiste til Haaksbergen, Ten Hags fødeby
  • ANTHONY ELANGA: Eksklusivt intervju
  • AKADEMIET: Vi møtte Tony Whelan, som snakket om kravstore foreldre, sleipe agenter, Rashford, Elanga, Hansen-AArøen og arven etter Busby Babes – og rasisme
  • EKSKLUSIV VURDERING: Ben Thornley vurderer Youth Cup-vinnerne
  • BØE RISA og THORISDOTTIR: Om sesongen i United
  • SPALTISTER: Mitten og Meulensteen
  • 40 ÅR SOM SUPPORTER: Cato Martinsen om livet som United-fan

Slik leser du bladet digitalt:

BEST: PC/Mac/Nettbrett: Logg inn på united.no. Velg så «min side» fra øverste høyre hjørne der du enten ser et bilde av deg selv du tidligere har lagt inn eller en tom ansiktsprofil. På «min side» velger du «United Supporteren». Så velger du riktig sesong (2021/22) og nummer 6 – som altså er det nyeste bladet.

PÅ APP:

Ipad app/ Android app: Bladet kan også hentes ned til iPad (og eventuelt også mobil via app. Gå til app store, søk opp «United-Supporteren» og last det ned gratis. Merk: Første gang vil du bli spurt om brukernavn og passord når du blar forbi forsiden, og da må du logge deg inn med brukernavnet og passordet som du bruker på united.no.

Merk: Bladet kan også leses på mobil, men vi anbefaler heller en av de andre løsningene. Om du vil ha det til mobil så finner du det ved å søke opp «United-Supporteren» i din App Store (Apple eller Android)

Ikke medlem? Bli medlem fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) i året her.