Villarreal CF v Atalanta: Group F - UEFA Champions League

Nå har de spilt uavgjort i sju kamper på rad

I denne saken ser vi på hvordan det gikk med Uniteds Champions League-motstandere i sine respektive hjemlige turneringer denne helga.

Vi starter med vår neste motstander i turneringen.

Mallorca 0-0 Villarreal

Det ble målløst da Villarreal besøkte Mallorca, og det var ikke akkurat noen overraskelse.

Nå har nemlig Villarreal spilte sju kamper på rad hvor det har vært uavgjort ved full tid (to av dem har endt i straffekonkurranser, med én seier og ett tap der).

Villarreals sju siste kamper:

• Mallorca 0-0 Villarreal
  • CL: Villarreal 2-2 Atalanta
  • Atlético Madrid 2-2 Villarreal
  • Espanyol 0-0 Villarreal
  • Villarreal 0-0 Granada
  • Supercup: Chelsea 1-1 Villarreal (tapte straffekonkurransen)
  • EL-finale: Villarreal 1-1 Manchester United (vant straffekonkurransen)

Før Villarreal skal til Old Trafford, skal de møte Elche hjemme i midtuka, før de skal spille borte mot Real Madrid i helga.

MÅLLØS MOT MALLORCA: Dani Parejo og Villarreal-lagkameratene.

Iliria 1-7 Young Boys

Young Boys fikk god hjelp av United til å vinne i midtuka, og i helgas kamp trengte de vel egentlig ikke særlig mye hjelp.

David Wagners lag møtte nemlig laveredivisjonslaget Iliria i den sveitsiske cupen, og det ble lett match, og det endte til slutt 7-1.

Young Boys ledet 6-0 til pause etter scoringer av Miralem Sulejmani, Wilfried Kanga (x2), Quentin Maceiras, Fabian Rieder og Nicolas Burgy. I andreomgangen fullførte Kanga sitt hat trick, før hjemmelaget reduserte med litt over ti minutter av oppgjøret.

BSC Young Boys v Manchester United: Group F - UEFA Champions League
YOUNG BOYS-TRENEREN: David Wagner.

Salernitana 0-1 Atalanta

Atalanta havnet på en tredjeplass i Serie A sist sesong, kun slått av Inter og AC Milan, men Gian Piero Gasperinis lag har ikke hatt den beste sesongstarten.

Lørdag vant de 1-0 borte mot Salernitana (som står uten poeng etter fire kamper), og klatret likevel opp til en 8. plass i Serie A.

Det tok en stund før målet kom, og da det kom var det heller ikke helt etter spillets gang, for Salernitana hadde dominert andreomgangen, og skapt de klart største mulighetene.

Det hjelper uansett lite når en ikke tar sjansene, og det gjorde heller Atalantas Duván Zapata da han fikk ballen fremfor mål med rundt et kvarter igjen.

Etter Zapatas mål kunne og burde Atalanta scoret enda flere mål, men det endte i alle fall 1-0 for Atalanta, som med 2-2 borte mot Villarreal fikk en god start på Champions League-gruppespillet.

US Salernitana v Atalanta BC - Serie A
UNITED MÅ STOPPE DUVAN: Duvan Zapata feirer etter å ha blitt matchvinner mot Salernitana. Forhåpentligvis får han mindre å feire når Atalanta etter hvert møter United.