Motstridende rapporter om Fellainis fremtid

Har Fellaini bestemt seg?

Ifølge Daily Mirror har Marouane Fellaini bestemt seg – hans fremtid er ikke i Manchester United.

Videre skriver avisen at han nå kan finne på å droppe Monaco, PSG og Besiktas for å signere for AC Milan – som skal ha tilbudt 30-åringen en treårskontrakt.

Artikkelen er skrevet av David McDonnell, som vanligvis har høy troverdighet på United-stoff.

…eller ønsker han å bli værende?

Samtidig har også Paul Hirst i The Times ganske høy troverdighet, og han har litt annen informasjon. Han skriver også om Milans tilbud om en treårskontrakt, og at United fort kan være i ferd med å miste Fellaini, men skriver at belgieren aller helst ønsker å bli værende i Manchester United.

United har bare tilbudt ham en ettårskontrakt (med forlengelsesopsjon på ytterligere ett år), slik klubben har for vane å gjøre med spillere over 30 år.

Fellainis representanter, som skal forlange over £100 000 i uka (med utgående kontrakt, og en manager som ønsker å beholde Fellaini, så har de jo gode forhandlingskort på hånden), skal i nye samtaler med United-ledelsen denne uka.

Skadefri?

José Mourinho, som sist måned påstod at Fellaini var nær å signere en ny kontrakt, utelot Fellaini fra cupfinaletroppen lørdag.

Dette selv om Fellaini skal ha forsikret om at han var i kampform, ifølge Hirst.

Men også her er det motstridende rapporter – ifølge Chris Wheeler i Daily Mail var Mourinho sint fordi han mener at de to belgiske spillerne ikke ofret mer for å spille i FA-cupfinalen. Han mistenker angivelig at begge prøvde å beskytte seg i forkant av sommerens VM-sluttspill.