Møter United med toppet lag

Watford kan stille med sine beste – og er Premier Leagues beste hjemmelag med nåværende manager.

Lørdag klokka 18.30 smeller det i utkanten av London.

United er gjester hos den største overraskelsen i Premier League så langt, et Watford-lag som faktisk står med full pott etter fire kamper.

Det som også er fakta er at ingen lag i Premier League har tatt mer poeng hjemme siden manager Javi Gracia ledet laget i sin første hjemmekamp tidlig i februar.

Derfor er det kanskje ikke så rart at Watford-manageren er optimist.

– Jeg ser United som et veldig godt lag. Forrige sesong ble de nummer to så jo, de er et veldig godt lag. De har en veldig god trener og det blir en tøff kamp. De kan velge ulike spillere fra forskjellige nasjoner, og jeg er sikker på at de kommer hit med 11 veldig gode spillere. Det kommer til å bli vanskelig for oss.

– Vi spiller imidlertid på hjemmebane. Vi har selvtillit og vi kommer til å forsøke å få poengene. Vi føler oss veldig sterke på hjemmebane. Følelsen er at vi kan slå alle. Samtidig som vi vet at hvis vi ikke gir alt så kan vi også tape mot alle.

Gracia sa at han kan velge fra toppet mannskap mot United. De eneste som mangler er langtidsskadde Tom Cleverley og Gerard Deulofeu, men de har uansett ikke vært på banen denne sesongen.

United har imidlertid meget godt tak på Watford.

Forrige sesong ble det 4-2-seier der, etter to mål av Ashley Young, en Anthony Martial-scoring og et nydelig solomål av Jesse Lingard.

United har faktisk vunnet 12 av de siste 13 kampene mot Watford hjemme eller borte.

Så er det bare å krysse fingrene for at det blir til 13 av 14 når dommeren blåser av lørdag cirka klokka 20.20.