Mål og to målgivende (!) for Smalling

DE UTLÅNTE: Slik har det gått med våre utlånte denne helga.

Roma 3-0 Brescia

Chris Smalling slo plutselig til for alvor i denne kampen mot Brescia. Han scoret kampens første mål da Roma vant 3-0, før han var nest sist på de to neste.

Smallings hodestyrke kom virkelig til syne her. Målet var en heading, og det var også begge de målgivende pasningene.

Smalling står nå med to mål for den italienske hovedstadsklubben. Dette var hans første mål på hjemmebane.

Roma ligger i skrivende stund på en fjerdeplass i Serie A (Cagliari går forbi med poeng mot Lecce søndag kveld).

Kilmarnock 3-0 Heart of Midlothian

Manager Craig Levein har blitt skiftet ut, men Hearts fortsetter med svake resultater.

Kilmarnocks form har riktig nok blitt bedre, men et 0-3-tap bedrer nok ikke mulighetene for Austin MacPhee til å få managerjobben permanent.

Joel Pereira stod hele kampen for Hearts, og det virker i det minste ikke å ha vært hans feil at Kilmarnock ledet 3-0 allerede etter 16 minutter.

TAP: For Joel Pereira & co.

Fleetwood Town 2-1 Tranmere Rovers

Cameron Borthwick-Jackson spilte hele kampen da Tranmere tapte borte mot Fleetwood.

Vår mann hadde den målgivende pasningen til Tranmeres trøstemål – eller, pasning og pasning, det skal ha vært et skudd som lagkamerat Mullin styrte i mål.

Tranmere ligger på plassen rett over nedrykkstreken nå, med tre poeng ned til Milton Keynes.

Peterborough United 1-0 Burton Albion

Det så lenge ut til at Kieran O’Hara og Burton skulle ta et sterkt bortepoeng på London Road, men Darren Fergusons menn avgjorde på overtid – slik Ferguson-lag skal.

Et fantastisk langskudd avgjorde kampen, og det skal på ingen måte ha vært noe O’Hara kunne gjøre noe med.

Burton ligger litt under midten av tabellen, og har også knepent kortere vei ned til nedrykksplass enn play-off-plass – men det er fortsatt nokså betryggende avstand, og Nigel Cloughs menn skal ha vært gode i Peterborough.

TAP PÅ OVERTID: Kieran O’Hara & co tapte på frustrerende vis.

Southend United 0-4 Oxford United

Situasjonen i Southend har vært fryktelig hele sesongen, og har ikke sett noe bedre ut etter at de ansatte Sol Campbell.

Denne gangen møtte de Oxford på hjemmebane, og det ble et 0-4-tap. Joda, Oxford er i meget god form, men stemningen i Southend blir nok ikke bedre etter dette.

Ethan Hamilton startet for Southend, men ble byttet ut i det 67. minutt.

Southend har elleve poeng opp til Tranmere på trygg grunn.

SMADRET: Ethan Hamilton og Southend.

Crewe Alexandra 5-0 Morecambe

Morecambe gikk på et stygt 0-5-tap på Gresty Road i Crewe.

George Tanner spilte hele kampen, uten å klare å hindre stortapet. Tanner virker ikke å ha vært blant de verste ut fra hva vi har sett på nettet foreløpig, men ingen god dag uansett.

Som følge av resultatet havnet Morecambe helt nederst i League Two igjen, på den ene plassen som gir nedrykk denne sesongen.

TANNLØST: George Tanner & co tapte 0-5 i Crewe.

Stalybridge Celtic 2-0 Buxton

En seier! Det var ikke mange seiere for de utlånte denne helga, men Alex Fojticek og Stalybridge vant igjen, og vår mann holdt nullen.

Ut fra hva Celtic skriver på egne sider, så virker det ikke som om Fojticek trengte å stå som en levende vegg for å få til det.

Andre:

• Dean Henderson kan ikke spille denne helga siden Sheffield United spiller mot Manchester United.
  • Inter spilte borte mot Torino lørdag kveld, og vant 3-0. Alexis Sánchez var ikke involvert, siden han er skadet.
  • Aidan Barlow og Tromsø har en svært viktig bortekamp mot Odd denne helga. Kampstart var 18.00, og Barlow startet på benken.