Mål og målgivende

Angel Gomes imponerte med de tre løvene på brystet.

Englands U17-lag har hatt en fremragende start på U17-Verdensmesterskapet, og lørdag ble det nok en seier for Angel Gomes & co.

Irak ble slått 4-0, i en kamp som ble spilt etter at England allerede var kvalifisert for utslagsrundene.

Vår mann har startet på benken i de to første kampene, men har bidratt fra benken, men denne gangen startet han – og spilte som vanlig også med kapteinsbindet.

Bidro sterkt til seieren

Like heftig som frisparkmålet i åpningskampen var det ikke, men etter omtrent nøyaktig ti minutter av kampen svarte Gomes på tilliten ved å sende England i ledelsen. Han kom seg fri på bakerste stolpe, og satte enkelt et lavt innlegg i mål.

Da England i det 57. minuttet av kampen økte til 2-0, var det Gomes som hadde forarbeidet til målet. 3-0-målet var ikke Gomes spesielt involvert i, og i det 67. minutt ble han byttet ut.

England scoret altså et 4-0-mål uten Gomes på banen, men Irak kom likevel på andreplass i gruppa, og avanserer også. I åttendedelsfinalen, som spilles tirsdag i Kolkata, spiller Angel Gomes og hans lagkamerater mot Japan.

TALENTFULL: Angel Gomes, her i aksjon for United.