– Maguire blir ikke skremt av noe. Han passer perfekt i United

Allerede i Harry Maguires første kamp for Leicester ble den tidligere United-keeperen overbevist om at stopperkjempen ville passe i United.

Den tidligere United-keeperen Peter Schmeichel var i flere år regnet som verdens beste keeper, men han visste også betydningen av å ha solide midtstoppere foran seg.

Nå tror dansken at David de Gea har fått akkurat det han trengte etter hele 54 baklengsmål i ligaen sist sesong.

Merson måtte krype til korset: Respektløst av meg 

STRÅLENDE DEBUT: Harry Maguire ble kastet rett inn fra start mot Chelsea, men viste ikke tegn til nerver. United vant 4-0 og Maguire ble kåret til banens beste.

Ettersom sønnen Kasper vokter målet til Leicester har den gamle keeperkjempen sett Maguires tidligere klubb regelmessig, og det tok ikke lang tid før Schmeichel var overbevist om talentet til Uniteds rekordkjøp.

– Allerede første gangen jeg så Harry i aksjon for Leicester ble jeg fascinert. Etter et par kamper tenkte jeg at denne fyren er som skapt for United. Han lar seg ikke skremme av noe, sier Schmeichel til avisen Mirror.

Schmeichel er sikker på at Maguire vil lykkes på Old Trafford.

– Han har en fantastisk evne til å drive ballen fremover. Det er noe du enten har eller ikke har, og i dag er det veldig få midtstoppere som har den egenskapen.

KEEPERLEGENDE: Peter Schmeichel regnes av mange som tidenes beste United-keeper. Dansken er sikker på at Harry Maguire vil bli en stor hit på Old Trafford.

– Han vil bringe stabilitet i forsvaret. Han er rolig og kald og stresser aldri, påpeker Schmeichel.

Etter sesongens første kampt mot Chelsea, der Maguire utgjorde den nykomponerte forsvarsfireren med Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf og Luke Shaw, ble han kåret til banens beste både av united.no-redaksjonen og på lesernes spillerbørs.