– Ronaldo hadde veldig lyst til å lære

Norske Charlotte Lade (29) har jobbet med flere av verdens største fotballstjerner, deriblant Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney.

Den norske 29-åringen lever av tilværelsen som profesjonell fotballtrikser og ble nylig hyret inn til en reklameinnspilling med tre Manchester United-spillere.

«Twisten» var at Michael Carrick, Ander Herrera og Matteo Darmian trodde de skulle møte to helt vanlige supportere.

Overraskelsen var derfor stor da Charlotte og kollega Daniel Cutting begynte å trikse med ballen United-trioen trodde de skulle signere.

– Vi fikk vite at spillerne trodde vi var fans som hadde fått muligheten til å møte dem, så vi måtte late som vi ville ha alt signert. Med en gang vi begynte å trikse skjønte de at vi ikke var normale supportere, forteller Charlotte til United.no.

– Det er første gang jeg må late som at jeg ikke er fotballtrikser, men det gikk egentlig veldig bra. Egentlig skulle jeg ha på meg parykk, i tilfelle jeg hadde jobbet med noen av dem før, men det hadde jeg ikke, så da slapp jeg det.

– Jeg synes det var ganske artig, for vi skjønte at disse supportermøtene er noe de gjør ganske ofte. Men så fort vi begynte å trikse, begynte de å le og synes det var veldig gøy.

– Veldig hyggelige

Innspillingen ble gjort for to måneder siden. Onsdag kom også en snutt der Charlotte deltar i en «cross bar challenge» med United-spillerne (se nedenfor).

– Alle tre var veldig hyggelige, snakkesalige og kjekke å ha med å gjøre.

Det er imidlertid ikke første gang Charlotte viser fram ferdighetene sine til en United-spiller. Hun har tidligere jobbet med både Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo og Rio Ferdinand.

SKOLERTE ROONEY: I 2010 lærte Charlotte Lade bort sine triks til Wayne Rooney i beste sendetid på Englands største fotballkanal.

Ronaldo imponerte

For åtte år siden bestemte hun seg for å flytte til London og bruke all sin tid på fotballtriksing. Siden har det blitt utallige reklameinnspillinger og trikseshow, et eget fotballprogram på engelsk TV og en skreddersydd rolle som «official skill ambassador» i Tottenham.

– Men jeg er oppvokst som United-supporter, kan hun røpe.

Best inntrykk gjorde Cristiano Ronaldo, da de gjorde en reklamefilm sammen for noen år siden.

– Det har vært artig å jobbe med alle, men den som var mest interessert – og best – i triksing var nok Ronaldo. Han hadde veldig lyst til å lære og satt pris på å bli lært. Neymar er også ganske god, men han når ikke helt opp til Ronaldo, avslutter Charlotte, den norske fotballtrikseren som lurte United-gutta trill rundt.

⚽️❤

Posted by Charlotte Lade on Tuesday, May 23, 2017