Manchester United v Chelsea FC - Premier League

United knuste Chelsea – klare for Champions League!

Ett poeng var alt United trengte for å kvalifisere seg til Champions League.

Hjemme mot Chelsea så nedsablet United motstanderen og vant 4-1!

Casemiro ga United ledelsen allerede etter seks minutter etter et flott frisparktrekk.

Chelsea var ikke helt ufarlige og kom til store sjanser uten å klare å sette dem i mål.

United viste seg effektive og viste frem champagnefotball helt på tampen av første omgang og Anthony Martial fikk æren av å trille inn 2-0.

Etter pause fortsatte United storspillet og Bruno Fernandes skaffet straffe som han selv satte enkelt i mål.

Like etter, med snaue ti minutter igjen på klokka utnyttet Rashford slett forsvarsspill og satte inn 4-0 på mulighet nummer to.

Chelsea skulle få et trøstemål helt på tampen da United fortsatte å jakte scoringer og Joao Felix satte ballen i mål til 4-1.

Akkurat det betyr ingenting.

United er klare for Champions League!

For et utdypende referat fra kampen kan du lese kampreferatet under levert av vår samarbeidspartner NTB.