Manchester United v Atletico Madrid - Pre-Season Friendly

Atlético vant i Oslo – Manchester United avsluttet kampen med ti mann

Det var målløst til pause mellom Manchester United og Atlético Madrid på Ullevaal. I starten av andre omgang er det ikke foretatt noen bytter fra noen av lagene.

Etter Martial sin store sjanse tidlig i den første omgangen måtte man helt til det 67. minutt før den neste ordentlige store målsjansen i kampen kom.

Atlético Madrids Saul burde gitt spanjolene ledelsen, men satte ballen over fra kloss hold til tross for at han fikk stå hele alene.

Christian Eriksen kom inn for Manchester United like etter til stor jubel fra et fullsatt Ullevaal.

Dansken viste prov av kvalitet og strødde rundt seg med gode pasninger. Han holdt på å notere seg for en målgivende da han serverte Maguire, men kapteinen headet til side for mål.

Like før slutt kom kampens første scoring. Joao Felix rykket seg løs og banket ballen i det nærmeste hjørnet bak David de Gea.

På overtid pådro Fred seg sitt andre gule kort etter å ha sparket ned Atléticos Alvaro Morata og ble sendt i dusjen av dommer Eskaas.

Like etter blåste dommer i fløyta for siste gang og Atletico Madrid vinner 1-0 mot United på Ullevaal.

I et intervju med MUTV før kamp sa Erik ten Hag at både Eriksen og Martinez i løpet av de to kampene denne helgen vil få spilletid.

– Vi må se hvordan kampen går. De er ikke fysisk klare for å spille 90 minutter og vi må ta ting steg for steg og gi dem spilletid i dag og eller i morgen.

Den nederlandske sa også at dette er den siste ordentlige testen før sesongstart.

– Majoriteten av spillerne skal spille 90 minutter, fordi det er det man ønsker når vi starter sesongen neste helg. Så at flest mulig skal få minutter i beina er hensikten med de to kampene denne helgen.

Jadon Sancho var ikke med på spillerbussen som dro til Ullevaal og er heller ikke å finne i United-troppen til kampen i Oslo.

United.no erfarer at Sancho ikke er helt i slag, noe fraværet fra spillerbussen underbygger.

Ten Hag bekrefter også at Sancho ikke er med.

– Han [Sancho] har blitt syk og er ikke med i dag.

Sancho ankom Oslo fredag kveld sammen med resten av troppen, men deltok ikke på flere av de felles gjøremålene utover kvelden.

Formspilleren, som har scoret tre ganger i sesongoppkjøringen, må derfor sies å være høyst usikker til generalprøven mot det spanske hovedstadslaget.

Da United-troppen dro fra spillerhotellet var Martial, Eriksen, Martinez, Elanga, De Gea og Fred som ventet med på bussen mot Ullevaal stadion.

Lagoppstillingene er offentliggjort. United stiller med følgende ellever:

United: De Gea – Dalot, Maguire, Lindelöf, Malacia – McTominay, Fred – Elanga, Fernandes, Rashford – Martial

Innbyttere: Heaton, Kovar, Telles, Laird, Martinez, Eriksen, Garner, Pellistri, Van de Beek

Motstander Atlético Madrid stiller med følgende ellever:

Atlético: Oblak – Molina, Savic, Giménez, Reinildo – Kondogbia, Lemar, Llorente, Carrasco – Cunha, Correa