DLD del 2: Falcao nærmer seg

Blind bekreftet, Falcao er på Carrington for å skrive kontrakt.

Bekreftede overganger i dag

Manchester United:

Daley Blind (Ajax, £14 millioner)

Burnley:

George Boyd (Hull, ukjent)

Crystal Palace:

James McArthur (Wigan, 7 millioner pund)
Zeki Fryers (Tottenham, ukjent)

Hull:

Mohamed Diame (West Ham, ukjent)
Brian Leniham (Cork City, ukjent)

Swansea:

Modou Barrow (Östersund, ukjent)

Sunderland:

Ricky Alvarez (Inter Milan, rundt £10 millioner)

Tottenham:

Benjamin Stambouli (Montpellier, ukjent)

Andre viktige overganger:

Jávier Hernández (lån, fra United til Real Madrid)
Marco van Ginkel (lån, fra Chelsea til AC Milan)
Karim El Ahmadi (overgang, fra Aston Villa til Feyenoord)
Kenneth Vermeer (overgang, fra Ajax til Feyenoord)
John Arne Riise (overgang, klubbløs til APOEL Nicosia)
Lewis Holtby (lån, fra Tottenham til Hamburg)
Sebastian Coates (lån, fra Liverpool til Sunderland)

Her vil vi følge United med argusøyne, men også ta med det viktigste om andre ting som skjer med Premier League-klubber.

VIKTIGST TIL NÅ:

  • Ajax bekrefter Daley Blind-overgangen.
  • Radamel Falcao har landet i Manchester. Mark Ogden melder en ukelønn på svimlende £346,000.
  • Jávier Hernández er bekreftet klar for Real Madrid.
  • Tom Cleverley linkes til QPR, Aston Villa og Everton.
  • Danny Welbeck nærmer seg Arsenal.
  • Journalister hevder at United er ferdighandlet.
  • Tom Lawrence på vei til Leicester.

OVERGANGSVINDUET LIVE:

22.27: Denne saken er blitt stor og belastet, så vi beveger oss videre til en del 3 av Deadline Day. Denne saken har dermed sett sin siste oppdatering. Få siste nytt her.

22.09: Noe roligere nå enn for noen timer siden – men ifølge Sky Sports nærmer Danny Welbeck seg en permanent Arsenal-overgang. BBC slenger seg på bølgen, og nevner en pris på £16 million.

21.36: Ex-red Ezekiel Fryers har signert for Crystal Palace.

21.33: Her poserer han…

21.19: Samme Sky-journalist melder at unge og lovende Tom Lawrence har signert for Leicester.

21.15: Unge Michael Keane linkes også på vei bort til Burnley. Det skriver Sky Sports-journalist på Twitter.

21.07: Italienske Gazzetto Della Sport melder at den argentinske landslagsmålvakten Sergio Romero er «ett skritt» fra å være United-spiller.

20.51: I forrige uke skrev vi at Tom Cleverleys ventede overgang til Aston Villa kunne gå i vasken som følge av for høye lønnskrav. Nå melder BBC at engelskmannen krever £80,000 i uken.

20.38: Ajax bekrefter signeringen av Daley Blind. Les mer om det her.

20.31: Arsenal-representanter avkrefter overfor Sky Sports at Danny Welbeck har undergått en medisinsk sjekk og at en avtale er i boks.

20.21: Ricky Alvarez har også signert for Sunderland. Den argentinske midtbanespilleren som kommer fra Inter Milan vil koste rundt £10 millioner.

20.20: Ifølge Danny Welbecks agent er det snakk om at engelskmannen vil gå til Arsenal for £18m dersom det er snakk om en permanent avtale, eller £3 dersom han går på lån, ifølge Daily Mail.

20.12: Aston Villa virker svært ivrige på å ordne seg en ny midtbanespiller før vinduet stenger ved midnatt, og ifølge velinformerte Guillem Balague har Sergio Canales takket nei til Aston Villa. Intensiverer de jakten på Tom Cleverley?

20.10: Sky-journalist melder at Radamel Falcao skriver kontrakt i dette sekund.

19.54: Det tekniske vidunderet Ryo Miyaichi ser også ut til å forlate Arsenal til fordel for et sesonglangt lån hos nederlandske Twente.

19.43: Og her har Mail Online fått sneket til seg et bilde av colombianeren.

19.39: Falcao har ankommet Carrington, og han forventes å undergå en medisinsk sjekk når som helst.

19.36: Les vår sak om Danny Welbeck – som er på vei til Arsenal – her.

19.31: Liverpool-midtstopper Sebastian Coates har signert en ettårig låneavtale med Sunderland.

19.26: Engelsk preses forblir engelsk presse. Dette sa Martin Ødegaard om ryktene som linker han til Manchester United: – Det høres veldig rart ut og jeg vet ingenting om det.

19.24: Ifølge Daily Mail vil Danny Welbeck koste Wenger & co. rundt £6 millioner – og det er snakk om en sesonglang låneavtale.

19.23: Bjarte Valen om Welbeck til Arsenal:

19.18: Sky Sports melder også at Tottenhams Sandro har blitt enig med QPR og Harry Redknapp om en overgangssum på rundt £6 millioner.

19.14: Danny Welbeck til Arsenal?! Britiske medier melder at han er på medisinsk test i nord-London-klubben.

19.02: Utenfor Carrington:

PÅ PLASS: Folk venter utenfor Carrington.
PÅ PLASS: Folk venter utenfor Carrington.
PÅ PLASS: Folk venter utenfor Carrington.
PÅ PLASS: Folk venter utenfor Carrington.

19.00: Følgende skriver Andy Mitten for ESPN: – Dersom kluben får det slik de ønsker, er ikke Falcao den eneste som kommer til å gå gjennom Sir Matt Busby Way for å signere en kontrakt, men tiden begynner å renne ut.

18.55: Skal vi tro The Telegraphs Mark Ogden blir ikke Falcao billig. Den anerkjente journalisten skriver at klubben betaler £24 millioner for det sesonglange lånet, og at han vil få en ukelønn på nærmere £350,000 – altså £50,000 mer enn Rooney!

18.52: Radamel Falcao har landet i Manchester. På vei til Carrington for å skrive kontrakt nå.

18.48: United.no er nå utenfor Carrington. Der er det om lag 200 personer nå, fans og presse, og alle venter på én mann…. Om ikke flyet har landet ennå, er det bare snakk om tidsspørsmål.

18.28: Nærmere 100 fans har samlet seg ved hovedporten utenfor Carrington. Mest unge, men også voksne, supportere, melder United.nos Bjarte Valen.

18.26: Tottenham bekrefter kjøpet av midtbanemannen Benjamin Stambouli fra Montpellier.

18.23: Eller har han ikke landet …?

18.18: Tottenhams Lewis Holtby har signert en ettårig låneavtale med den tyske klubben Hamburg.

18.11: Fra United.nos Bjarte Valen og Eivind Brennhovd Holth: Trolig Falcaos fly som landet nå på den private terminalen på Manchester flyplass. Umulig å komme til, så vi reiser til Carrington.

18.08: Rob Dawson i Manchester Evening News skriver på Twitter at ventende fotografer på Manchester Airport melder at Radamel Falcao har landet.

18.01: Mens Premier League-kjenning og nåværende Fulham-spiller Hugo Rodallega ser ut til å være i samtaler med Levante, skal både Stoke og Swansea være interessert i å hente Manchester Citys Scott Sinclair. Engelskmannen som ble hentet av Roberto Mancini i 2012 slo aldri til i naboklubben.

17.48: Italienske medier melder også at United forsøker å hente Sampdorias sisteskanse Sergio Romero. VM-spilleren kan da bli den tredje argentineren til å signere for United dette overgangsvinduet. Det er den italienske journalisten Alfredo Pedullà som melder følgende.

17.44: Varmende…. Selv for United-fans. Borussia Dortmund-sjef Jürgen Klopp og Shinji Kagawa møtes igjen.

17.35: Den lille erten poserer på mektige Santiago Bernabeu.

17.31: Nå bekrefter Nettavisens Roy Kvatningen at John Arne Riise har signert for APOEL Nicosia.

17.25: Skal vi tro norske Nettavisen kan John Arne Riise havne i kypriotiske APOEL Nicosia. Da ønsker vi sunnmøringen lykke til mot Lionel Messi & co. i Champions League-gruppespillet dersom det skjer.

17.12: Så kommer kontrabeskjeden. Ifølge The Telegraphs svært pålitelige Mark Ogden er ikke Burnley interesserte i Anderson likevel.

17.09: Chicharito har for øvrig også blitt presentert som Real Madrid-spiller, og holder nå pressekonferanse foran oppmøtte journalister. Gullglist er hvertfall tilbake hos mexikaneren…

17.06: Hvem hadde trodd det for noen år siden. Anderson nærmer seg stadig en Burnley-overgang, ifølge britiske medier.

16.49: Ifølge TV 2s Kasper Wikestad – som sitter på nett og følger Falcaos fly – er colombianeren nå på vei inn i britisk luftrom. Følg med videre.

16.44: Det så en stund ut som at han skulle bli Sunderland-spiller, men nå har Liverpool godtatt et bud på £10 millioner for Fabio Borini, fra QPR, ifølge The Telegraph-journalist Chris Bascombe.

16.41: Vi nevnte at Jorge Mendes har annonsert Joao Moutinho tilgjengelig, men ifølge Manchester Evening News‘ Rob Dawson nekter United for Moutinho-interesse.

16.38: Daily Mail skriver nå at Harry Redknapp skal være interessert i å hente Tom Cleverley til QPR. Konkurranse får han fra både Aston Villa og Everton, men det spørs om noen av de to sistnevnte klubbene har råd til å hente 24-åringen.

16.28: Mens dere venter på noe mer action kan dere ta en liten titt på saken hvor vi oppsummerte Shinji Kagawas United-karriére her. Japaneren dro som kjent tilbake til Borussia Dortmund søndag for rundt £6 millioner.

16.21: Er ikke Falcaos agent Jorge Mendes fornøyd med sommerens forhandlinger ennå? Den mye omtalte agenten skal nå ha tilbydt Monacos Joao Moutinho til Manchester United. La Liga-klubben Valencia skal også være interessert i portugiseren.

16.18: Queens Park Rangers-manager Harry Redknapp er kjent for å være en luring på overgangsmarkedet, og tenderer å hente tilbake tidligere elever. Nå, to år etter Spurs-avskjeden, ser han ut til å ha sikret seg Tottenhams Sandro. Brasilianeren er, ifølge britiske aviser, på medisinsk sjekk hos London-klubben as we speak.

16.06: Tom Cleverley har den siste uken vært hyppig linket til Aston Villa og på et tidspunkt virket det som om overgangen så godt som var i boks. Men nå har Birmingham-klubben – ifølge Daily Mail – rettet øynene mot unge Sergio Canales, det tidligere Real Madrid-talentet som nå til dags tilbringer sine dager i Real Sociedad. Går Aston Villa for Canales i stedet for Cleverley? Time will show.

15.46: Nick Powell er i det humoristiske hjørnet.

 

15.37: Det eneste ruteflyet fra Nice til Manchester lander 21.20 i kveld. Dette betyr at Radamel Falcao etter all sannsynlighet ankommer i privatfly.

15.30: Det snakkes stadig om at Jermain Defoe kan ende opp i Arsenal på lån. London-klubben hadde tidligere blitt koblet til Radamel Falcao.

15.29: Tottenham skal som nevnt være på jakt etter Danny Welbeck. Nå hevder Mike McGrath at Southampton har avslått et bud fra Spurs på Jay Rodriguez, pålydende minst 15 millioner pund.

15.27: Jávier Hernández får draktnummer 14 i Real Madrid. Nummeret var ledig etter at Xabi Alonso forlot klubben til fordel for Bayern München.

 

15.22: Er dette Radamel Falcao sitt fly?

 

15.18: Tottenham er i ferd med å gjøre mye business i dag. Zeki Fryers skal være stadig nærmere Crystal Palace, mens Lewis Holtby har gjennomført den medisinske testen i Hamburg. Signerer de Danny Welbeck før kvelden omme?

15.14: Det ryktes at Chelsea har tilbudt QPR å låne Petr Cech denne sesongen. Tsjekkeren har blitt andrevalg i Chelsea etter Thibaut Courtois‘ hjemkomst, noe Harry Redknapp kan dra stor nytte av. Manchester United, som på sine side er i ferd med å sikre seg Radamel Falcao, kan altså møte en større utfordring når QPR kommer til Old Trafford om snaue to uker.

15.09: Ifølge Sky Sports er både Nick Powell og Tom Lawrence på vei til Leicester City. Mens sistnevnte skal være aktuell for en permanent overgang, skal det kun være snakk om en leieavtale for Powells del.

15.02: Det blir hevdet at Louis van Gaal forsøkte å bruke Anders Lindegaard i en bytteavtale for å skaffe seg Ajax-keeper Kenneth Vermeer. Det gikk ikke i orden, og 28-åringen har i stedet signert for Feyenoord.

14.59: Leicester City har lagt inn et bud på Tom Lawrence.

 

14.57: Daily Mail kobler Anderson til Burnley. Dette medfører reaksjoner på Twitter.

 

14.48: Phil Neville er i gang med å leke United-manager.

 

14.46: David de Gea ønsker Shinji Kagawa lykke til i Borussia Dortmund.

 

14.32: Chicharito vil bli presentert på Real Madrids pressekonferanse senere i dag.

14.30: Her kan du lese detaljene rundt Jávier Hernández’ låneovergang til Real Madrid.

14.23: Danny Welbeck trener i dag med den engelske landslagstroppen på Arsenals treningsfelt. Skulle Tottenham-overgangen skje, er det kun snakk om en kort biltur på rundt 20 minutter unna Tottenhams treningsfelt.

14.17: OFFISIELT: Jávier Hernández er klar for Real Madrid.

 

14.15: Gary Neville insinuerer at han tidligere har lagt inn aksjer hos Radamel Falcao. Well done, Gary!

 

14.12: Mens United har sin fulle hyre med å sikre seg Falcao, har Swansea fått i stand en avtale med Östersund-spissen Modou Barrow.

 

14.04: United.no-journalist, Eivind Holth, har kontroll på både Manchester United og Strømsgodset.

 

13.36: Det blir hevdet at Radamel Falcaos fly fra Nice vil lande i Manchester rundt klokken 18 senere i dag.

13.31: Ifølge Rio Ferdinand kan vi forvente mye overgangsaktivitet på Loftus Road også i dag.

 

OBS: Oppdateringer fra klokken 08.00 til 13.30 kan du lese ved å følge denne lenken. Dette er gjort fordi saken blir ekstremt lang, tung å laste og for å unngå senere problemer på united.no. Trykk her for å lese hva som har skjedd tidligere i dag.