Kvinnelaget knuste målrekorden

12-0 er den klart største seieren i Englands to øverste divisjoner.

Uniteds nystartede kvinnelag, som spiller på nivå to i England, hadde testet seg mot to lag fra divisjonen over i gruppespillet i Ligacupen allerede.

Det hadde gitt en flott 1-0-seier borte mot Liverpool, men 2-0-tap hjemme mot et sterkt Reading-lag som i helga vant 4-0 og gikk rett inn på 2. plass i toppdivisjonen.

Spørsmålet har likevel vært: Hvor gode er United-kvinnene? Klare favoritter i Championship, ja, men kommer det til å bli grei skuring?

TOPPSCORER: Spiss Jessica Sigsworth scoret fem mål mot Aston Villa.

Vel, ligaåpningen borte mot Aston Villa gir ikke nødvendigvis svaret, siden Villa er et ventet bunnlag i divisjonen, men 12-0-seieren gir likevel en indikasjon på at United er meget godt rustet til å sikre seg en av de to øverste plassene i divisjonen – som i så fall sikrer opprykk til toppdivisjonen.

Les også: 12 mål på 108 sekunder – se målshowet

United.no har nå også sett på alle resultatene i kvinnenes Championship siden den ble startet i 2014 – og samtlige resultater i den engelske toppdivisjonen siden den ble etablert i 2011 – og aldri før har et lag slått et annet med 12-0.

Den største seieren fra tidligere, på begge nivåer, var 9-0, et resultat man så både i 2014 i Championship og i 2013 i den engelske toppserien.

Så er det bare å krysse fingrene for at målene fremover og seiersrekken fortsetter.

Neste kamp, en ligakamp, spilles hjemme mot Sheffield United torsdag om halvannen uke.

Se full terminliste og alle kampreferat her.

Se alle våre saker om kvinnelaget her (alltid i menyen under nyheter).

PS. United.no kan også legge til at mens det var 4.835 tilskuere på United-kvinnenes eneste hjemmekamp til nå, så hadde storkampen i toppdivisjonen i helga, Chelsea mot Manchester City 2.500 tilskuere. Så foreløpig er United altså best også der – selv om det skal bli spennende å se hvor mange som følger lager utover i sesongen.