12 mål på 108 sekunder – se målshowet her

Det tok kvinnelaget én ligakamp å overgå herrelagets seiersrekord – som har stått siden 1956.

Allerede i første ligakamp har Uniteds kvinnelag slått herrelagets seiersrekord (10-0 mot Anderlecht i 1956).

Til slutt ble det hele 12-0 borte mot Aston Villa, og United får nå et åpenbart favorittstempel på seg på nivå to. Likevel vil vi minne om at Villa ikke er ventet å være blant de tøffeste konkurrentene akkurat.

12 mål på 108 sekunder. Klikk på videovinduet under for å se målene her via nettsiden deadspin.com.

United så litt usikre de første minuttene, og Villa så ut som det beste laget. Det var uansett ikke noen god indikasjon på hvordan denne kampen ville arte seg, for det skulle snart vise seg at United var det klart beste laget.

I det 6. minutt kom Charlie Devlin seg til et skudd etter forarbeid av Jess Sigsworth. Skuddet var ikke godt nok til å bli virkelig farlig, men etter dette var det egentlig bare ett lag på banen.

Det skulle vise seg å bli 16 år gamle Lauren James som scoret Uniteds første ligamål. Hun fikk ballen med ryggen mot mål, vendte fint med ball, og løp forbi noen Aston Villa-spillere før hun sendte et skudd mot mål. Det var ikke det beste skuddet, men det trillet inn i korthjørnet. Ballen skiftet retning på vei mot mål, og det gjorde det litt vanskeligere for keeper, men sannsynligvis følte nok Villa-målvakt Rogers likevel at hun kunne gjort en litt bedre jobb der.

To mål på kort tid

Da samme James økte til 2-0 i det 23. minutt, var det derimot ingen pekefinger som ble rettet mot noen – det var rett og slett bare en veldig god prestasjon.

Igjen fikk hun ballen med ryggen mot mål, men denne gangen var det et godt langskudd som suste inn i nettet.

James er imponerende, og vi vil anbefale å lese denne saken om henne som kvinnelagsekspert Rich Laverty skrev for oss.

Det tok ikke lang tid før det stod 3-0, etter at Jess Sigsworth ble spilt gjennom, og hun var iskald alene med keeper. Hun scoret med det sitt første av mange.

Straffespark og hat-trick

4-0 kom på et muligens småbillig straffespark ikke lenge etter, og det straffesparket satte Katie Zelem (som er en imponerende spiller) i mål på beste Cantona-vis: Zelem sendte keeper feil vei.

Lauren James kunne hatt hat-trick før pause etter at hun sendte et frispark i tverrliggeren, men det ble heller Jess Sigsworth som slo til med hat-tricket, siden hun rakk å score to mål til før pause.

SIKKER PÅ STRAFFE: Katie Zelem, her i en duell i ligacupkampen mot Reading.

6-0 i andreomgangen også

Med 6-0 til pause skulle en kanskje trodd at United ville roe ned litt i den andre omgangen, men slik gikk det absolutt ikke.

Jess Sigsworth la på til 7-0 kort tid etter pause, før Kirsty Hanson scoret både 8-0 og 9-0 før timen var spilt.

Sigsworth scoret sitt femte, og Uniteds tiende, rett etter det igjen. Hun scoret femten mål sist sesong, og ble toppscorer i denne divisjonen, og med fem mål i seriestarten her så har hun altså allerede en tredjedel av de målene i United – mye tyder på at det kan bli en ny god sesong for Sigsworth!

Innbytterne Mollie Green og Ella Toone satte inn 11-0 og 12-0 for bortelaget, før det på slutten ble litt roligere – heldigvis for stakkars Aston Villa ~ men det ble skapt flere sjanser selv om det ikke ble flere mål.

En svært overbevisende seier, i alle fall. Neste kamp er hjemme mot Sheffield United – torsdag 20. september på Leigh Sports Village.

Aston Villa 0-12 Manchester United

Trevor Brown Memorial Ground, Boldmere, Birmingham
FA Women’s Championship

Mål: 0-1 Lauren James (10.), 0-2 James (23.), 0-3 Jess Sigsworth (25.), 0-4 Katie Zelem (29., straffespark), 0-5 Sigsworth (33.), 0-6 Sigsworth (35.), 0-7 Sigsworth (48.), 0-8 Kirsty Hanson (54.), 0-9 Hanson (59.), 0-10 Sigsworth (61.), 0-11 Mollie Green (66.), 0-12 Ella Toone (68.).

Manchester United: Chamberlain; Harris, A. Turner (c), M.Turner, Smith, Devlin (Green, 46.), James (Palmer, 63.?), Hanson, Zelem (Toone, 53.), Sigsworth.

1: Kampen er i gang.

10: MÅL! 16 år gamle Lauren James gir United ledelsen! Les vår sak om henne her.

23: MÅL! Lauren James scorer sitt andre. Herlig langskudd!

25: MÅL! Jess Sigsworth scorer sitt første av (sannsynligvis) mange for United! Spilles gjennom, og er iskald alene med keeper.

29: MÅL! Katie Zelem øker til 4-0 på straffespark. Sender keeper feil vei på beste Cantona-vis.

33: MÅL! Strålende skudd av Jess Sigsworth.

35: MÅL! Herlig lagspill, og United leder 6-0. Det var vel Jess Sigsworth som fullførte hat-tricket sitt om vi ikke så feil.

PAUSE. 6-0-ledelse etter førsteomgang må vel sies å være godkjent?

46: Andre omgang er i gang. United har byttet inn Mollie Green for Charlie Devlin.

48: MÅL! Jess Sigsworth scorer sitt fjerde. Hun scoret 15 mål sist sesong. Det blir nok mange i år også.

54: MÅL! Kirsty Hanson runder keeper og scorer! Fin kontring av United, og det er nå 8-0 til United. Løp fra Villa-forsvaret på herlig vis der.

59: MÅL! Hanson med sitt andre! Det var ikke hardt, men det var velplassert nok til at ballen krøp inn i hjørnet.

61: MÅL! Det er tosifret! Jess Sigsworth med sitt femte for dagen.

63: Aimee Palmer har kommet inn for tomålsscorer Lauren James.

66: MÅL! Innbytter Mollie Green sender United opp i 11-0. Fin avslutning.

68: MÅL! Innbytter Ella Toone setter inn returen etter et stolpeskudd fra Kirsty Hanson.