I kontakt med flere kandidater

Manchester Evening News melder at United har identifisert, og vært i kontakt med, flere kandidater til managerjobben.

I sin siste oppdatering på managerjakten melder Manchester Evening News at United har sendt ut følere til flere forskjellige potensielle kandidater.

Målene er identifisert, selv om lite tyder på at en avgjørelse er tatt, så United ser ut til å være i en prosess der de prøver å finne ut hvem som faktisk kan være aktuelle for jobben før en avgjørelse tas.

– En del følere har blitt sendt ut. Ideelt sett vil prosessen være fullført før heller enn senere, men vi vil bruke så lang tid som vi trenger for å finne den riktige mannen, sier en United-kilde til lokalavisa.

Real Madrid v FC Bayern Muenchen - UEFA Champions League Semi Final
GUARDIOLA OG ANCELOTTI: Kandidater av det mer usannsynlige slaget?

Videre blir Louis van Gaal igjen nevnt som favoritten, og han er den eneste av favorittene til jobben som det virker åpenbart at virkelig er veldig interessert, mens gårsdagens semifinaleduellanter Carlo Ancelotti og Pep Guardiola blir nevnt som mindre sannsynlige kandidater.

For ordens skyld kan det nevnes at bildet øverst i saken er fra en helt annen anledning enn diskusjonene om den ledige managerjobben. Bildet er fra Champions League-kvartfinalen i 2010.