Full oversikt over de utlånte denne helgen.

Helga for de utlånte er allerede i gang – tre av våre var i aksjon fredag kveld, og det endte med tap for samtlige.

Sheffield United 1-2 West Bromwich Albion

Dean Henderson i det ene buret, ex-red Sam Johnstone i det andre. Henderson har allerede tatt igjen Johnstone i utviklingen, selv om han er fire år yngre, men klarte ikke å hindre Sheffield United i å tape på hjemmebane mot Baggies.

Vår mann var ikke skyld i noen av målene, og gjorde også noen gode redninger i Blades-buret. Det skriver også Sheffield Star, som gir ham karakteren 7 for innsatsen.

Sheffield United taper med dette terreng i kampen om direkte opprykk. Det er henholdsvis fem og seks poeng opp til Leeds og Norwich – og det er før disse to lagene spiller denne runden.

GOD: Dean Henderson.

Portimonense 3-1 Vitória Setúbal

Joel Castro Pereira har vært litt inn og ut av Vitórias lag i det siste, men spilte hele kampen da de tapte bortekampen mot Portimonense.

Portimonense gikk med det forbi Vitória på tabellen – begge klubbene ligger på midten.

To av målene var vanskelig for Pereira å gjøre noe med, men keeperarbeidet på kampens første scoring var han nok ikke helt fornøyd med selv heller – han stoppet en heading, men dyttet den rett mot hodet til en annen motspiller som headet ballen i nettet. Så skal det også sies at Pereira hadde minst én veldig god redning i denne kampen.

EN JOEL-EGAVE: Ikke helt heldig keeperspill fra Joel Castro Pereira på kampens første mål.

Livingston 5-0 Heart of Midlothian

Nå har jo Hearts slitt en del siden skadeproblemene begynte å tårne seg opp i slutten av oktober, men dette var uansett spektakulært svakt.

En utvisning i det 74. minutt fikk Hearts til å kollapse totalt – før den stod det bare 1-0 til det nyopprykkede hjemmelaget.

Demetri Mitchell spilte hele kampen for hjemmelaget, og Edinburgh Evening News skriver at han var uheldig som skjøt på innsiden av stolpen og ut, men at dette var det beste han gjorde til tross for enkelte andre lyse øyeblikk. Som de fleste andre endte han opp med en dårlig karakter – i likhet med åtte andre fikk han karakteren 4.

LITE Å SMILE FOR FOR TIDEN: Demetri Mitchell og Hearts sliter.

Doncaster Rovers 3-0 Scunthorpe United

Cameron Borhtwick-Jackson kunne lite gjøre med at laget hans gikk på sitt femte strake tap, denne gangen mot Doncaster.

Hjemmelaget ledet med to mål før det var spilt ti minutter, og hvis vi tolker kamprapporten korrekt var oppgjøret mer eller mindre ferdigspilt allerede da.

Vi tar med oss at det nærmeste Scunthorpe kom en redusering, var etter finspill fra Borthwick-Jackson på venstrekanten – med et påfølgende godt innlegg!

Macclesfield Town 2-0 Crawley Town

Sol Cambell har fått en god start på sin karriere som Macclesfield-sjef, og på lørdag ble det også seier i hans første kamp foran eget publikum på Moss Rose. Cambell startet også med O’Hara i forrige kamp, og den unge United-keeperen fikk fornyet tillit på lørdag.

Elliott Durrell sendte hjemmelaget i føringen med et vakkert langskudd etter drøye 20 minutter spilt, og det var Cambells mannskap som skal ha vært dominerende i kampens første omgang.

Kampens andre omgang ble utsatt med et kvarter grunnet problemer med flomlysene, og da omgangen først ble sparket i gang var momentet i kampen snudd, og gjestene var det dominerende laget. Vi leser at sluttresultatet kunne vært et helt annet, hadde det ikke vært for flere gode inngripener av Kieran O’Hara i mål.

St. Mirren 1-2 Aberdeen

Her kunne vi potensielt blitt servert en United-duell, men hverken Matty Willock eller James Wilson fikk spilletid for henholdsvis St.Mirren og Aberdeen.