Klare for Milk Cup-finale

United vant hele 4-0 i Milk Cup-semifinalen mot Partick Thistle.

Etter å ha åpnet Milk Cup med fantastiske 11-0 mot australske Gold Coast Academy, fulgte United opp med en komfortabel 3-0-seier mot County Armagh.

I den siste gruppespillkampen ventet CSKA Moskva, som skulle vise seg å være en betydelig tøffere motstander enn de to foregående lagene.

Russerne tok en tidlig ledelse, men United snudde til 2-1. Like før slutt sørget imidlertid et velplassert frispark for at kampen endte 2-2, men United var likevel klare for semifinale i den nordirske turneringen.

United nummer to i Premier Section, bak franske Vendee, som vant alle sine tre kamper. Senere ble det klart at United skulle møte Partick Thistle torsdag kveld, mens CSKA Mosvka og Vendee møttes i den andre semifinalen.

Partick Thistle ble aldri noen utfordring for Manchester United. Ogo Obi sendte de røde djevlene i føringen til pause, før Bortwick-Jackson doblet ledelsen i den andre omgangen.

Deretter økte Mitchell til 3-0 med en velplassert avslutning, etter flott forarbeid av Thompson. Sistnevnte var kampens store spiller, skal man tro rapportene fra Twitter, og fikk selv æren av å fastsette sluttresultatet til 4-0.

Manchester United stilte med følgende lag i torsdagens kamp:

Her stiller lagene opp før kampstart:

@Mrmujac var til stede på kampen, og kunne rapportere at laget stilte i en sjelden 3-2-1-4-formasjon.

Nå venter altså franske Vendee i finalen, som har vunnet samtlige kamper så langt i turneringen.

Manchester United virker imidlertid å være i knallform, og skal ha meget gode muligheter til å triumfere i finalen.