Klar for å overbevise sjefen

Andreas Pereira skal vise Mourinho hva han er god for.

Andreas Pereira var leid ut til Granada forrige sesong, men nå er den talentfulle brasilianeren tilbake, og naturligvis med på sommerturnéen i USA.

21-åringen fikk sin United-debut av Louis van Gaal høsten 2014. Den påfølgende sesongen var han på banen for United 11 ganger, og noterte seg attpåtil en scoring i ligacupoppgjøret mot Ipswich Town høsten 2016.

José Mourinho valgte imidlertid å sende midtbanespilleren på lån til Granada forrige sesong. Det ble et vellykket opphold, med mye spilletid og fem mål.

Nå er Pereira tilbake, og klar for å overbevise sjefen om at han har en fremtid på Drømmenes Teater.

– Det var en god erfaring. Jeg lærte mange ting som jeg forhåpentligvis kan dra nytte av nå som jeg er tilbake. Jeg er veldig glad for å være tilbake som en del av gjengen. Jeg skal gjøre mitt beste for å bli her, få en viktig rolle neste sesong, hjelpe lagkameratene mine og imponere manageren, sier Pereira til MUTV. 

LES OGSÅ: Onsdagens rykter

Han fulgte godt med på United nede fra Spania, og sier det er godt å se at unge spillere får sjansen.

–  Jeg har tenkt mye på United, men jeg fokuserte på å spille bra, lære mye og forbedre meg slik at jeg kunne komme tilbake som en bedre spiller. Men det gir meg en «boost» å se at United stoler på unge spillere. Jeg er veldig glad på deres vegne, og ønsker å bli en del av laget jeg også. 

Har dere troen på denne mannen?