Tidligere landslagskaptein debuterte, men storscoreren stjal showet

To ligakamper på 16-17 timer.

To 2-2-kamper.

Det ble fasiten for Uniteds U18-lag i det som egentlig var et for tøft kampprogram.

Onsdag ettermiddag så det også lenge ut som om United kom til å tape den andre av de to kampene, men en debutant og en storscorer gjorde dagen enormt mye hyggeligere enn den så ut til å bli.

18 år gamle Toby Collyer debuterte nemlig onsdag for Uniteds U18-lag.

toby22
TOBY COLLYER: Er den blonde gutten i midten på dette bildet, på vei inn til sin United-debut.

Unggutten, som tidligere har vært kaptein for det engelske U16- og U17-landslaget, ble hentet fra Brighton, etter at han ikke ble enig med dem om en ny kontrakt.

Chelsea var også en aktuell destinasjon, men han valgte altså United.

Onsdag kom han innpå som defensiv midtbanespiller kvarteret før slutt da United lå under 2-0 mot Wolverhampton.

Der fikk han en flott start, selv om det ikke var Collyer som stjal showet i de siste minuttene.

Det ble i stedet en annen som pleier å gjøre det – Charlie McNeill.

Først, etter 77 minutter, vendte han flott inne i feltet og satte 1-2 etter et innlegg fra høye.

Så, på overtid, snurret norske Isak Hansen-Aarøen smart midt på banen, spilte en fin pasning til Adam Berry som spilte en like bra pasning til McNeill som avsluttet sikkert alene med keeper.

Dermed den andre poengdelingen på 16-17 timer.

Det betød også at United i løpet av halvannen måned mot Wolves på U18-nivå har 3-0 i FA Youth Cup-semifinalen og så 2-0 og 2-2 i ligaen.

To kamper på så kort tid betød også to helt ulike lag.

Tirsdag var blant annet Kobbie Mainoo, Dan Gore og Alejandro Garnacjo i aksjon, mens United onsdag sendte utpå spillere som nevnte McNeill, Isak Hansen-Aarøen, Ethan Ennis og Marc Jurado.

Dermed fikk i alle fall alle United-spillerne en ordentlig gjennomkjøring, cirka to uker før FA Youth Cup-finalen mot Nottingham Forest.

Se her for terminliste, resultater, referat etc for U18-gutta.

U18: Wolves 2-2 (0-0) Man. United

U18 Premier League North, Aggborough.

MÅL: 1-0: Nathan Frazer (49), 2-0: Frazer (53), 2-1: Charlie McNeill (Nolan, 77), McNeill (Berry, 90+1)

United: Tom Wooster – Marcus Lawrence (James Nolan, 62), Marc Jurado, Sony Aljofree, Logan Pye – Maxi Oyedele (Toby Collyer, 75), Ruben Curley – Sam Mather, Isak Hansen-Aarøen, Ethan Ennis (Adam Berry, 62) – Charlie McNeill
Uben.innb.: Ingen

SLUTT: Manchester United berget det ene poenget takket være to mål av den notoriske måltyven Charlie McNeill. United var best før pause, men fikk en vrien start på 2. omgang da Wolves scoret to kjappe. Uniteds unggutter slo imidlertid tilbake og berget uavgjort.

90+3 min: Det er en smart variant som blir lagt inn foran mål. Lavt og hardt, men det er ingen av United-spillerne som når frem. Nesten.

90+3 min: United får frispark like utenfor 16-meteren. Kan unggutta gjøre det helt store nå?

90+1 min: MÅL: Jadda. Charlie McNeill spilles fri, kommer alene med keeper og setter inn utligningen noen sekunder på overtid. Pen scoring og ikke ufortjent.

87 min: McNeill får frispark mot seg, og det virker litt billig. Wolverhampton drar ned tempoet nå.

83 min: United jager en utligning nå

79 min: Hjemmelaget bytter. Marvin Kaleta erstattes av Lennon Patterson.

77 min: MÅL: United reduserer til 1-2. Charlie McNeill har vært relativt usynlig etter pause, men nå bringer han ny spenning inn i kampen. Får ballen i feltet, vender og plasserer den nede ved stolperoten.

75 min: Bytte for United: Toby Collyer kommer inn til sin første United-kamp etter overgangen fra Brighton. Maxi Oyedele går ut.

73 min: Nolan prøver seg, men skuddet blokkeres. United har imidlertid hevet seg et hakk nå.

68 min: Hjemmelaget bytter. Tomålsscorer Frazer går ut og erstattes av Connor Mcleod.

68 min: United bedre med nå, men spiller seg ikke frem til noen store sjanser.

62 min: Bytte for United. James Nolan og Adam Berry kommer inn for Marcus Lawrence og Ethan Ennis

57 min: Solid kalddusj i starten av denne omgangen for United etter å ha vært det førende laget før pause. Kan United slå tilbake?

54 min: Himmel og hav, der er det nesten et under at det ike står 3-0. Frazer får et nydelig innlegg og skal bare sette ballen enkelt i mål fra ca 5-6 meter, men denne gangen redder Wooster.

53 min: MÅL: 2-0. Nå rakner det for United og igjen er det Nathan Frazer som slår til. Blir spilt alene gjennom og gjør ingen feil selv om Wooster nesten redder.

49 min: MÅL: Wolverhampton tar ledelsen. Først er det nesten utrolig at ikke Owen Farmer klarer å dytte ballen inn i det åpne United-målet, men han klarer ikke å stokke beina. Like etter kommer United-keeper Tom Wooster på en bærtur i feltet, ballen spilles forbi ham og til Nathan Frazer som enkelt sender den i mål.

46 min: 2. omgang er i gang

Pause: Målløst, men intenst. Så langt har United vært det førende laget, men Wolverhampton er heller ikke ufarlig. Det ligger en scoring i luften.

44 min: United har ballen i nettet og det er Ethan Ennis som sørger for det etter flott forarbeid av Isak Hansen-Aarøen. Uheldigvis blir Ennis avblåst for offside. Den må ha vært hårfin.

38 min: Sam Mather dribler seg fri og fyrer løs fra 16 meter. Forarbeidet var mye bedre enn avslutningen som går langt utenfor.

35 min: United låser Wolverhampton høyt oppe i banen, men sliter med å spille seg til noen store sjanser.

29 min: Fortsatt veldig langt mellom sjansene.

16 min: NESTEN: Og så fort man skriver noe sånt som rett før her – Ethan Ennis får kontroll over ballen inne i feltet langt ut til venstre. Forsøker å skru ballen inn i bortre hjørne, men avslutningen dessverre en meter på feil side av stolpen.

15 min: Ingenting annet enn den tidlige sjansen å rapportere om foran målene så langt.

3 min: SJANSE: Stjerneduoen viste seg frem med en gang. Isak med en kort pasning til McNeill som fra litt skrått hold tvang keeper til en god redning.