GettyImages-1393864581

U18: To stygge keepertabber, United klarte kun uavgjort

To vanvittige keepertabber og en sen utligning på straffe. U18-oppgjøret mellom United og Blackburn manglet ikke dramatikk.

Manchester United 2–2 (1-1) Blackburn

U18 Premier League
J. Davidson Stadium

1-0: Ogunneye (11), 1-1: Leo Dury (18), 1-2: Charlie Olson (82), 2-2: Forson (str. 86).

G Aidan Dowling, Blackburn

United: Radek Vitek, Habeeb Ogunneye (James Nolan, 62), Rhys Bennett, Louis Jackson, Sam Murray, Danny Gore, Kobbie Mainoo, Omari Forson, Joe Hugill, Alejandro Garnacho (Adam Berry, 62), Manni Norkett

Innbyttere: Tom Wooster, Ruben Curley, Ethan Williams

Blackburn: Dowling, Montgomery, Pratt, Gamble, Haddow, O’Grady (Olson 67), Weston, Duru, Caddick (Wilson 90), Biniek, Nsangou

Innbyttere: Goddard, Wilson, Olson, Stritch

Det endte 2-2 i U18-oppgjøret mellom Manchester United og Blackburn. United tok ledelsen etter en grusom keepertabbe av Blackburns Aidan Dowling som fomlet et innlegg fra Habeeb Ogunneye inn i eget mål.

Manchester United v Blackburn Rovers: U18 Premier League
HELDIG SCORING: Omari Forson og Habeeb Ogunneye feirer sistnevntes 1-0-scoring som ble satt inn med god hjelp av Blackburn-keeper Aidan Dowling. Det endte 2-2, og dermed er United fremdeles bak Blackburn på tabellen, men United har fremdeles to kamper mindre spilt enn Blackburn.

Leo Dury utlignet for gjestene kort tid etter, mens Radek Vitek i Uniteds mål serverte Blackburn ledelsen på et sølvfat med en gigantisk keepertabbe da også han fomlet et ufarlig innlegg i mål.

Omari Forson utlignet til 2-2 like før slutt på straffespark etter at Dan Gore ble felt. Til tross for at begge lag fortsatte å skape sjanser, ble det ikke flere scoringer. Dermed misbrukte United muligheten til å passere Blackburn på tabellen.

United skal i aksjon igjen allerede onsdag klokken 14.00 mot Wolverhampton.

SLUTT: Det frisparket blir resultatløst og det ender 2-2 på J. Davidson Stadium.

90+4 min: Ballen lempes inn i feltet, men Blackburns keeper Dowling har kontroll, men samtidig får han gult kort for uthaling av tiden og United får frispark.

90+2 min: Biniek fyrer løs fra 16 meter for gjestene, men heldigvis går skuddet over mål.

Siste sjanse for United nå…

90 min: Blackburn bytter. Adam Caddick går ut og erstattes av Ryan Wilson.

86 min: MÅL: Omari Forson er sikkerheten selv fra 11-meteren. 2-2 og nå vil United jakte vinnermålet.

86 min: Straffe til United. Dan Gore blir felt.

82 min: MÅL. United – Blackburn 1-2. Gjestene tar ledelsen. Nei og nei. Radek Vitek fomler et dårlig innlegg i mål. En utrolig keepertabbe som nesten kan måle seg med den vi så av gjestenes keeper før pause.

81 min: Murray skyter fra 20 meter. Får ikke skikkelig treff og skuddet går utenfor.

80 min: Bennett med en befriende klarering for United. Der hadde Blackburn nesten tre mot én.

75 min: Begynner å haste litt for United nå

69 min: Gore skyter på ny fra 16 meter, men skuddet er for løst.

67 min: Bytte for Blackburn: O´Grady går ut og erstattes av Olson

66 min: Dommeren går i veien for Mainoo og gjestene kan kontre, men det blir resultatløst.

65 min: Gore vinner et frispark for United. Har vært bra i dag Gore på midtbanen til United sammen med Mainoo. De to er nærmest garantert til å starte FA Youth cup-finalen vil jeg tro.

62 min: Dobbeltbytte for United: Garnacho og målscorer Ogunneye går ut. James Nolan og Adam Berry kommer inn.

59 min: Det er United som styrer det meste, men sliter med å skape de store sjansene.

55 min: Dan Gore fyrer løs fra 20 meter. Dowling har kontroll.

52 min: United har åpnet best etter pause.

51 min: Garnacho går i bakken etter en liten dytt fra Blackburns Patrick Gamble. Gamblet litt (beklager ordspillet) der Blackburn-spilleren, for hadde dytten vært litt mer åpenbart kunne det fort blitt straffe.

49 min: Gore finner Murray med en strålende pasning. Murray slår inn foran mål der Norkett plasserer ballen i det åpne målet. Dessverre var Murray i offside og det blir ingen scoring for United. Den må ha vært hårfin.

46 min: Da gyver vi løs på de siste 45 minuttene. Får vi den samme underholdningen etter pause skal vi ikke klage.

PAUSE: Etter en fantastisk start på kampen, der begge lag skapte flere sjanser, ble det litt mer stillingskrig på tampen av de første 45 minuttene. United samlet sett best, men Blackburn er farlige når de kommer seg løs på venstrekanten.

45 min: Forson finner Hugill, men spissen får ikke avsluttet.

40 min: Ikke så mange sjanser nå, men intensiteten er fremdeles høy.

34 min: Nok et stopp i spillet før en Blackburn-corner. Gjestenes Weston sitter nede på gresset med en skade.

30 min: Biniek med en stor sjanse for gjestene, men avslutningen går utenfor.

28 min: United får frispark på 25 meters hold. Garnacho fyrer løs men treffer muren. Det har vært en underholdende kamp den første halvtimen.

24 min: En liten stopp i spillet fordi Garnacho sitter på gresset med en skade. Forhåpentligvis er det ikke alvorlig.

19 min: United går rett i angrep og Garnacho fyrer løs fra 14-15 meter. Strålende redning nok en gang av Dowling i Blackburn-målet som har vært strålende med unntak av brøleren som ga United ledelsen.

18 min: MÅL! Blackburn utligner. Kommer seg fri på venstrekanten. Innlegget havner hos Leo Dury som dytter ballen inn i det åpne målet.

16 min: Se på Mainoo da! Tråkler seg gjennom Blackburn-forsvaret og spiller fri Norkett. Men Dowling redder mesterlig.

13 min: Premier Leagues hjemmeside gir scoringen til Ogunneye og det er hyggelig, men det må da kunne kalles et solid selvmål. Uansett er United i føringen. Det er tross alt det viktigste.

10 min: MÅL! Manchester United tar ledelsen etter en gigantisk keepertabbe av Aidan Dowling. Habeeb Ogunneye sender i vei et tilsynelatende ufarlig innlegg som Dowling mister, deretter lander den enten på tåen til keeperen eller på en tue i gressmatten og spretter i mål. United er heldige, men vi takker og bukker.

8 min: Nå svinger det. Mainoo kommer seg løs på venstrekanten og legger inn. Det ser ut til at det er en Blackburn-spiller som klarerer mot eget mål. Dowling redder mesterlig.

6 min: Blackburn får frispark ti meter inn på Uniteds banehalvdel. Det lempes inn i feltet, men Vitek kommer ut og har full kontroll i eget felt.

3 min: United kontrer og det er Garnacho som er arkitekten. Fosser frem på venstresiden og leverer en presispasning inn i feltet. Ballen havner hos Norkett, men Dowling i Blackburn-målet redder greit. Pent angrep.

1 min: Vi er i gang!

Bare fem minutter til avspark nå. United stiller med et ganske sterkt lag, men Isak Hansen-Aarøen spiller ikke. Da er det nok ganske gode muligheter for at han spiller mot Wolverhamptin onsdag.

Før kampen:

Sist Uniteds unggutter var i aksjon var det bunnlaget Newcastle som ble avkledd og ydmyket. Manchester United ga seg ikke før det stod 6-0 etter scoringer av Omari Forson (2), Joe Hugill (2), Sam Mather og Ethan Ennis.

Tirsdag kveld er motstanderen av et tøffere kaliber når Blackburn venter på J. Davidson Stadium, fremdeles kjent som Moss Lane på folkemunne, i Altrincham.

GettyImages-1393133991
MÅKALAS: Manchester Uniteds unggutter smadret Newcastle hele 6-0 sist de var i aksjon. Nå skal Uniteds U18-lag i aksjon i to kamper på 20 timer. Trolig innebærer det to helt ulike United-lag i de to kampene.

Allerede onsdag, klokken 14.00 (skandinavisk tid), skal United i aksjon igjen, denne gangen mot Wolverhampton borte.

Sannsynligvis betyr det at United mønstrer to ulike lag, men samtidig blir det en gyllen sjanse for spillerne til å vise seg frem for å kapre en plass på laget til FA Youth Cup-finalen som spilles 11. mai.

United ligger på 5. plass på tabellen, men er bare ett poeng bak tirsdagens motstander Blackburn og to poeng bak Nottingham Forest som United skal møte i FA Youth Cup-finalen.

United har imidlertid to kamper mindre spilt enn både Blackburn og Nottingham Forest.

Kampen vises direkte på MUTV og har kampstart klokken 20.00 (skandinavisk tid). Om du ikke har anledning til å se kampen, så kan du følge oppgjøret via vår livedekning her på united.no.