– Kanskje best at han får ett år for dem i Premier League

Les hva Ole Gunnar Solskjær sier om to av spillerne United har lånt ut denne sesongen.

Dean Henderson rykket opp med Sheffield United, etter at han underveis holdt flest nuller av samtlige i England i 2019.

Axel Tuanzebe spiller play off-semifinale for Aston Villa i Championship, og vant der 2-1 over WBA i den første av to semifinalen. Blir det finale venter vinneren av Leeds og Derby der.

Ole Gunnar Solskjær ser ut til å ha bestemt seg for hva han ønsker å gjøre: Teste Tuanzebe for førstelaget i sommer, men sende Henderson på nytt lån.

– Forhåpentligvis kommer Axel til play off-finalen og spiller bra der. Han har selvsagt hatt noen skader underveis (i karrieren og denne sesongen), men jeg gleder meg til å se ham i aksjon i preseason for oss, sier Solskjær til manutd.com om 21-åringen.

Tuanzebe har allerede fem ligakamper og Champions League-erfaring med United, alt under José Mourinho.

FÅR VISE SEG FREM: Ole Gunnar Solskjær antyder at han vil teste Axel Tuanzebe denne sommeren.

– Så får vi se hva vi gjør med Dean neste sesong. Det var fantastisk for ham å rykke opp med Sheffield United, og det kan være at det er best om han får en sesong med dem i Premier League, sier nordmannen om den 22 år gamle keeperen som skal være ønsket videre i Sheffield-klubben.

Henderson har aldri stått i en tellende førstelagskamp for United, men har låneopphold bak seg i Stockport, Grimsby, Shrewsbury og nå Sheffield United.