Carrington.

1-0: Charlie McNeill (str. 7), 2-0: McNeill (45), 3-0: Charlie Savage (60.),4-0: Zidane Iqbal (79.)

United: Johan Guadagno, Iestyn Hughes, Rhys Bennett, Martin Svidersky, Logan Pye (Sam Murray, 77), Zidane Iqbal, Charlie Savage (Kobbie Mainoo, 79), Charlie McNeill, Charlie Wellens, Alejandro Garnacho, Joe Hugill (Noam Emeran, 64.)
Uben.innb.: Radek Vitek

Manchester United fikk en drømmestart da Charlie McNeill skaffet United straffe etter bare seks minutters spill. Målmaskinen McNeill ble både dyttet og felt av to Leeds-spillere og dommeren var aldri i tvil.

McNeill tok selv straffesparket og vartet opp med en lekker panenka midt i mål.

United hadde flere muligheter til å øke ledelsen. Både McNeill, Alejandro Garnacho og Zidane Iqbal hadde muligheter, og like før pause var McNeill på farten igjen.

Leeds-keeper Harry Christie valgte å komme ut på et langt fremspill, men havnet i et ingemannsland og McNeill snappet ballen, rundet keeperen og fra skrått hold plasserte han ballen behersket i det tomme Leeds-målet.

Gjestene Leeds hadde også flere brukbare muligheter før McNeills 2-0-scoring og kan angre på at de aldri tok vare på mulighetene.

SOLIDE: Uniteds U18-lag kan nå ta juleferie som serieledere etter å ha slått Leeds 4-0.

Kvarteret ut i 2. omgang sørget Charlie Savage, sønn av den tidligere Class of 92-spilleren Robbie, for at ledelsen ble økt til 3-0.

Garnacho og Hughill kombinerte fint på venstrekanten før sistnevntes innlegg fant Savage som ekspederte ballen behersket i mål fra kloss hold.

Drøye ti minutter før slutt ville også Zidane Iqbal være med og bidra til målfesten. Alene med Leeds-keeper Christie gjorde Iqbal ingen feil og økte Uniteds ledelse til 4-0.

Neil Ryans unge United-lag kan dermed ta juleferie som serieledere uavhengig av de resultatene i de øvrige kampene i denne runden.