Medisinsk test tirsdag – eller?

Sánchez kan ende opp på lån til Inter, men det er noe uklart hvor nær han egentlig er en slik overgang.

Søndag ettermiddag meldes det om progresjon i Alexis Sánchez-saken.

Det har blitt meldt at chileneren kan bli Inter-spiller, sannsynligvis på lån og ifølge Di Marzio har det vært fremgang søndag, og Sánchez er med det noen steg nærmere en retur til Serie A.

United og Inter jobber (gjennom Sánchez’ agent) med de siste detaljene på en låneavtale med kjøpsopsjon, men United ser ikke uventet ut til å ende opp med å måtte betale store deler av chilenerens lønn. 

Di Marzio har nevnt en kjøpsopsjon på 15 millioner, mens Sportitalia skriver (via Football Italia) at United skal betale rundt tre fjerdedeler av Sánchez’ lønn.

Det vil i så fall ikke være en optimal løsning, men håpet er nok at det skal føre til en permanent overgang neste sommer – i tillegg til at en kan få bort en misfornøyd spiller.

Di Marzio skriver at det kan bli en medisinsk test for Sánchez i Milano på tirsdag.

Lokalavisa: – Agenten sensasjonaliserer

Samtidig advarer Manchester Evening News om at enkelte av rapportene, som at Inter har fløyet inn, ikke stemmer.

Ifølge lokalavisa skal kilder utenfor United-leiren ha sagt at Sánchez-agent Fernando Felicevich prøver å «sensasjonalisere interessen» i håp om å presse frem en overgang.

Samtidig skriver også Manchester Evening News at det medfører riktighet at Inter skal ha forespurt om Sánchez’ tilgjengelighet.

Solskjær skal også, selv om han har rost Sánchez utad, være åpen for å la 30-åringen dra.


Fra lørdag kveld:

Ifølge Guardian er det ikke usannsynlig at den italienske klubben har både Sánchez og Romelu Lukaku på laget neste sesong.

Antonio Conte ønsket seg i utgangspunktet Edin Dzeko som Lukakus partner, men den tidligere City-spissen forlenget nylig sin avtale med Roma. Sánchez er nestemann på listen etterfulgt av Fernando Llorente.

Sánchez avslo nylig et tilbud fra Roma, men ifølge Di Marzio har 30-åringen allerede godtatt et lønnskutt og blitt enig med Inter om de personlige betingelsene.

Dermed gjenstår det å se om klubbene blir enige.

Ifølge Daily Mail kan overgangen gå i orden så raskt som i løpet av søndagen. Inter ønsker å hente Sánchez på lån for en sum på 4,5 millioner pund for den første sesongen og ytterligere 16,5 millioner for nummer to.

United ønsker seg derimot et engangsbeløp på 22 millioner.

I likhet med Di Marzio skriver Daily Mail at Sánchez ønsker å signere for Inter og at han allerede er enig med den italienske klubben om betingelsene.

På sin pressekonferanse fredag sa Solskjær at Sánchez fortsatt er med i nordmannens planer.

– Alexis er profesjonell. Han trener hardt hver eneste dag og ønsker å være en del av dette. Det har kommet rapporter om at han har trent med reservene, men det har han selvfølgelig ikke. Han er en del av laget og er en veldig god spiller. Han er noen uker bak resten, men veldig nære, sa Solskjær.