Solskjær om Sánchez: – Han har selvfølgelig ikke trent med reservene

Ole Gunnar Solskjær slår tilbake mot ryktene om Alexis Sánchez og sier at 30-åringen kan få flere muligheter enn forventet denne sesongen.

Etter at det engelske overgangsvinduet stengte har det i engelske medier blitt rapportert at Manchester United forsøker å kvitte seg med den høyt lønnede 30-åringen og at Sánchez selv ønsker å restarte karrieren et annet sted.

På sin pressekonferanse fredag morgen sa Solskjær at Sánchez fortsatt er med i nordmannens planer.

– Alexis er profesjonell. Han trener hardt hver eneste dag og ønsker å være en del av dette. Det har kommet rapporter om at han har trent med reservene, men det har han selvfølgelig ikke. Han er en del av laget og er en veldig god spiller. Han er noen uker bak resten, men veldig nære, sa Solskjær.

MØTER WOLVES: Ole Gunnar Solskjær møtte pressen før mandagens kamp mot Wolverhampton. Skjermdump: MUTV

– Integreres gradvis

Sánchez returnerte fra Copa America med skade og var ikke involvert mot Chelsea.

Solskjær tror imidlertid den tidligere Arsenal-spilleren kan bli en nyttig brikke i et angrep som er ganske tynt besatt. Nordmannen utelukker ikke at chileneren kan bli brukt på topp som alternativer til Marcus Rashford og Anthony Martial.

– Han kan ende med å spille flere kamper enn forventet, sier Solskjær.

– Vi har spilt kamper bak lukkede dører, og han har trent litt ekstra. Han vil integreres gradvis. Vi skal spille flere kamper internt.

TØFF UNITED-KARRIERE: Alexis Sánchez har ikke fått det til å stemme på Old Trafford.

Ønsket i Italia

Sánchez spilte 27 kamper i 2018/19-sesongen og leverte to mål og fire målgivende pasninger. Den ene scoringen kom i 3-1-seieren mot Arsenal i januar.

De siste dagene har det kommet flere rapporter om klubber i Italia som ønsker seg Sánchez. Roma skal ha forhørt seg om mulighetene for et lån, mens de andre toppklubbene i Serie A også visstnok er interessert. Men selv om Sánchez ønsker å starte på nytt et annet sted, er det lite sannsynlig at han vil ta et lønnskutt, skrives det i engelske medier.