– Forstår ikke at vi måtte spille denne kampen nå

Ole Gunnar Solskjær var forståelig nok i godt humør etter 2-0-seieren mot Chelsea på Stamford Bridge.

Ikke en gang Mino Raiolas siste utspill i sagaen rundt Paul Pogba kunne ødelegge humøret til Solskjær mandag kveld.

– Burde spilt bedre

– Vil ikke kommentere Raiola. Alle kan si hva de vil på sosiale medier, men jeg vil ikke kommentere det, sa Solskjær på pressekonferansen etter kampen.

– Hva synes du om timingen?

– Det så ikke ut som om det plaget oss, men nei, jeg vil ikke kommentere det.

I stedet var nordmannen opptatt av å fokusere på det solide resultatet på Stamford Bridge. 

– Det var et solid resultat. Jeg tar dette resultatet når som helst, men jeg synes ikke vi spilte veldig bra. Pasningsspillet gikk tregt før pause, forklarte Solskjær.

MÅLSCORER: Anthony Martial sendte United i føringen på Stamford Bridge.

Solskjær lot seg imidlertid imponere av Aaron Wan-Bissakas innlegg til Anthony Martials ledermål like før pause.

– Aaron har vist dette før og hadde et lignende innlegg mot Newcastle. Han har trent hardt på det og vi vet hva han kan. Vi forsvarte oss bra i denne kampen og har nå fire kamper på rad uten baklengs nå. Det er veldig bra, sier Solskjær.

– Ingen hjelp å få

Solskjær har nå ledet United til seier i begge ligakampene mot Chelsea, noe United ikke har klart siden 1987/88-sesongen (!).

United-manageren har ikke tid til å nyte seieren altfor lenge for allerede torsdag er United igjen i aksjon, denne gang i Europa League. 

– Vi vil til Champions League neste sesong, men vi må forbedre oss. Vi skal fortsette å jobbe hardt og har en ny kamp på torsdag. Vi får ikke så mye hjelp med forberedelsene til Europa. Jeg liker ikke å klage, men jeg forstår ikke at vi ikke kunne spilt på fredag, lørdag eller i det minste søndag, forklarer Solskjær.

SPILTE SEG OPP: Eric Bailly virket rusten i starten, men spilte seg stort opp og fikk ros av Ole Gunnar Solskjær.

United-manageren roste også Bruno Fernandes og ikke minst Eric Bailly som spilte sin første ligakamp fra start siden april.

– Bruno er en dirigent. Han er en toppspiller. Han vil ha ballen. Han gir oss så mange alternativer med ball, én av de bedre, og det var uheldig at frisparket ikke gikk inn.

– Bailly var strålende. Han forsvarte seg som en løve. Skuddet han blokkerer fra Mateo Kovačić er helt vanvittig, roste Solskjær.