– Jeg tror folk glemmer at vi har hatt mange skader

Scott McTominay sier samtidig at det er god atmosfære i garderoben.

United har etter en relativt svak sesongstart begynt å finne formen og har vunnet fem av de siste seks kampene i alle turneringer.

Klubben har også denne sesongen vært uheldige med skader på nøkkelspillere. Scott McTominay mener likevel laget har gjort det ganske bra. Det forteller 22-åringen i et intervju med klubbens hjemmeside.

–Det er vanskelig å si, men med alle skadene vi har hatt så synes jeg vi har gjort det ganske bra med en liten tropp. Mange av spillerne har spilt mange minutter på ganske kort tid.

– Jeg tror folk glemmer at vi har hatt mange skader. Du ser da Anthony (Martial) var tilbake at han kan gjøre en stor forskjell. Det er også hva manageren har sagt om ham.

VIKTIG: Når Anthony Martial har dagen er han så og si umulig å få has på.

Midtbanespilleren har vært meget god for United denne sesongen og står bokført med tre scoringer. Han tror at ting begynner å snu for United.

– Det er positive tegn og ting blir forandret. Alle ser frem i mot neste kamp og vil at den skal komme så tidlig som mulig.

– Alle har lyst til å spille og det er et tegn på det er god atmosfære i garderoben.

McTominay fikk seg en smell i ankelen på overtid i hjemmekampen mot Brighton og det er usikkert om han rekker søndagens Premier League-kamp mot Sheffield United. 

Les også: Sjeldent god landslagspause for Solskjær