– Jeg ser meg selv som kantspiller

Ashley Young har gitt et lengre intervju til ESPN.

Han har hatt en noe variabel sesong, Ashley Young. Han har gjort venstreback-plassen til sin etter en veldig god høst, men så dalte kvaliteten noe på starten av 2018 før han fullstendig nøytraliserte Premier Leagues største funn denne sesongen, Mohamed Salah, da Liverpool ble slått i helga.

Men han ser seg selv ikke som venstreback.

– Jeg vet egentlig ikke hva som er min beste posisjon, men jeg ser fortsatt på meg selv som kantspiller siden jeg har vært det så lenge. Jeg har også hatt 10er-rollen, og det er vel bare keeper og midtstopper jeg ikke har spilt til nå for United, sier han.

– Samtidig, hvis manageren ber meg om å gjøre noe så kommer jeg alltid til å gå ut, gi hundre prosent og forsøke å spille bra, noe jeg faktisk synes jeg har gjort denne sesongen.

ET SKRIK AV GLEDE: Ashley Young rett etter at seieren mot Liverpool er i boks.

Han innrømmer imidlertid at han har fått med seg at ikke alle United-fans har tenkt like mye på ham som førstelagsmateriale de siste årene.

Les også: – Salah er ikke i lomma mi

– Men det handler da om å jobbe hardt, holde beina godt plantet på jorda og overbevise folk om at de tar feil. Mitt eneste fokus må være fotballen.

Som United-spiller mangler han kun Champions League-tittelen.

– Vi vet at det kommer til å bli tøft, det er aldri lett i Champions League, men samtidig vet man aldri hva som kan skje, sier Young.

Les hele intervjuet hos ESPN her.