– Jeg ønsker å være spilleren som jobber hardest

I juli ble Adriana Leon klar for Manchester United. Kantspilleren kom fra West Ham etter at kontrakten hennes i London-klubben gikk ut etter forrige sesong.

Nå har hun gikk sitt første større intervju med Manchester Uniteds medieavdeling, og kanadieren gleder seg til å spille under Marc Skinners ledelse.

– Vi hadde en fin samtale før jeg kom inn, og bare ved å lytte til ham snakke om sin trenerfilosofi og hvordan han ønsker å spille – og ved å spille mot United de siste par sesongene – så vet jeg hva dette laget handler om, og jeg elsker spillestilen. Jeg elsker hvor offensivt laget er i tankegangen. Jeg vet at Marc alltid har med seg den offensive tankegangen, og den passer perfekt med mine ferdigheter, så jeg er ekstremt spent på å komme i gang, sier Leon.

29-åringen ble bedt om å beskrive seg selv som spiller, og svarte slik:

– Jeg setter min stolthet i å jobbe hardt. Jeg ønsker å være spilleren som jobber hardest der utpå [banen]. Jeg bringer et offensivt tankesett, og jeg liker å utfordre spillere én-mot-én. Jeg skaper mål, scorer mål, og forhåpentligvis kommer det mange av dem.

Les (eller se) hele intervjuet her.

West Ham United Women v Leicester City Women - Barclays FA Women's Super League
KOM TIL KLUBBEN FRA WEST HAM: Adriana Leon.