– Jeg dro som en respektert spiller

Marouane Fellaini – etter å ha kommet seg på plass i Kina.

Marouane Fellaini ble den eneste større overgangen United var involvert i under januarvinduet, og han dro altså til Kina og Shandong Luneng.

Belgieren har grunnet skade måtte stått over noen treningskamper og måtte også stå over tirsdagens 4-1-seier mot Hanoi i asiatiske Champions League.

Han snakket uansett litt med den belgiske avisen Het Nieuwsblad.

– Den første sesongen i Manchester var vanskelig, men jeg dro derfra som en respektert spiller. Jeg ga mitt beste for United. Jeg spilte mange kamper og scoret også noen viktige mål. Jeg spilte også sammen med noen supre spillere og managere i en av verdens største klubber. Det kan man kun se tilbake på med et smil, sa Fellaini, som ikke ville velge noen favoritt blant managerne han har hatt.

Han avviste også at han dro på grunn av pengene.

– Nei, jeg ser en utfordring her i en klubb som faktisk har alt. Du burde selv tatt en titt på fasilitetene. Jeg elsker allerede å være her, sier Fellaini som muligens debuterer for sin nye klubb neste uke.

Han er stolt over hva han har oppnådd.

– Jeg har vært profesjonell fotballspiller i mer enn 12 år, og alt har gått bra. Jeg har tatt mine egne valg, og angrer ikke på noe. Jeg spilte for Standard, den største klubben i Belgia, og vant titler der. Jeg fikk en rekordovergang til Premier League, og åpnet dørene til England for andre belgiske spillere.

– Jeg gjorde det bra i Everton, og vant noen cuper og Europa League med United. Det eneste som manglet var Premier League-tittelen, sier han.

Les også: – Han ga alt for dem som ga ham tillit