– Jeg blir veldig, veldig gjerne kaptein

Klar tale fra David de Gea.

Antonio Valencia har dratt og Ashley Youngs plass på laget er ikke lenger like sikker.

Det betyr at det er en ledig plass som United-kaptein.

Young er selvsagt et alternativ også videre, og har vært kaptein når han har spilt så langt i sommer.

Ellers var Juan Mata kaptein i 2. omgangen mot Perth og 1. omgangen mot Leeds, mens Nemanja Matic bar kapteinsbindet i 62 minutter mot Inter. Ole Gunnar Solskjær har heller ikke utelukket at Paul Pogba kan bli Uniteds neste permanente kaptein.

David de Gea har imidlertid vært kaptein tidligere, og 28-åringen ønsker mer ansvar nå som han straks også skal skrive under på en ny kontrakt med United.

– Det er fantastisk å være kaptein for en klubb som United, så selvsagt vil jeg veldig, veldig gjerne bli kaptein, sier han til The New Paper i Singapore, ifølge The Telegraph.

– Det er min niende sesong i klubben, og jeg føler meg som en av de mest rutinerte spillerne. Jeg må nå vise det også på banen. Jeg må hjelpe de unge gutta med å forstå hva United står for.

De Gea, Young, Chris Smalling og Phil Jones er forresten de eneste spillerne i troppen som har ligagull med United, selv om det ble vunnet helt tilbake under Sir Alex Fergusons regjeringstid.

– Vi må forbedre oss mye. Vi er United. Vi må kjempe om trofeer. Det er ta på seg denne drakta innebærer akkurat det – å kjempe for alt, gi sitt beste og få laget tilbake til toppen.

Det er ventet at De Gea skriver under på sin nye kontrakt når klubben returnerer til Europa igjen, men først er det treningskamp mot Tottenham torsdag ettermiddag.