– Ingenting vil endre seg de neste dagene

Borussia Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc fastholder at klubben ikke kommer til å selge Jadon Sancho i dette vinduet.

Overgangssagaen rundt Jadon Sancho har pågått i måneder allerede, men nå er det bare tre dager igjen av overgangsvinduet og det haster for Manchester United om klubben skal få på plass en løsning som gjør Sancho til United-spiller.

LES OGSÅ: 
Bak kulissene: Slik foregår forhandlingene
Grepet som kan gi Solskjær muligheten til å hente flere stjerner

Borussia Dortmund har hele tiden kommunisert at fristen United hadde frem til 10. august var høyst reell, og at klubben nå ikke vil selge det unge engelske stjerneskuddet. 

STÅR PÅ SITT: Dortmund har fredag ettermiddag gjentatt budskapet sitt. Jadon Sancho er simpelthen ikke til salgs.

Nå gjentar sportsdirektør Michael Zorc den meldingen til Manchester United. 

– Selvsagt har vi kommunisert med Manchester United. Men alt som er å fortelle om denne saken fra vår side har allerede blitt sagt. Og det vil ikke endre seg de neste dagene, sa Zorc på et pressemøte fredag.  

Overgangsvinduet for internasjonale overganger stenger førstkommende mandag, og Ole Gunnar Solskjær var ikke særlig lysten på å spekulere i ryktene da han møtte pressen via videolink fredag formiddag.

– Vi har spillere her som vi tror på, og vinduet er ikke stengt ennå, påpekte nordmannen.

– Jeg kommer ikke til å si noe om overgangsmarkedet nå, men klubben jobber alltid for at vi skal ha en sterkest mulig tropp. Klubben vet hva jeg tenker og hva min filosofi er. Vi tenker langsiktig og vil fortelle dere når noe skjer, sier Solskjær.