Ingen lag får flere straffer i Premier League

United hadde flest straffer forrige sesong og har også flest denne sesongen.

United og straffer har vært en konstant diskusjon så langt denne sesongen. Ole Gunnar Solskjærs spillere har blitt tildelt fire straffespark og scoret på to av dem. I tillegg har United blitt snytt for et par stykker også.

Også forrige sesong fikk United flest straffer.

Siden 2018/19 sesongen og frem til dags dato har United blitt tildelt 16 straffespark og scoret på 11 av disse. Det er soleklart mest i Premier League.

Prosentvis gir det en uttelling på 68,75 prosent, noe som kunne vært bedre.

Ole Gunnar Solskjær sa etter kampen mot Leicester at United kommer til å flere straffespark denne sesongen.

– Vi kommer til å få flere straffer. Vi har spillere i boksen med kvikke bein, og med VAR får vi nok stort sett de straffene vi skal ha. Selv om vi ikke har fått de straffene vi har fortjent denne sesongen.

TROR PÅ FLERE STRAFFER: Ole Gunnar Solskjær er sikker når han sier at United kommer til å få flere straffer denne sesongen.

Nummer to på listen over flest straffespark er Crystal Palace, som har blitt tildelt 11 straffer og scoret på alle bortsett fra én. Mye av grunnen til det er Luka Milivojevic, som er sikkerheten selv fra straffemerket.

Selv om både Paul Pogba og Marcus Rashford har bommet fra krittmerket denne sesongen, ser det nå ut som at sistnevnte er førstevalget som straffeskytter. 

FØRSTEVALG: Det er mye som tyder på at det er Marcus Rashford som kommer til å ta straffene fremover.

Også i fjorårets kamp mot Leicester på Old Trafford ble United tildelt straffespark. Den gangen var det Paul Pogba med det litt merkelige tilløpet som satte den i buret bak Kasper Schmeichel.

Les også: Alexis Sánchez fikk sin Inter-debut