– Vi kommer til å få enda flere straffer

Med spillerne United har, samt VAR, mener Ole Gunnar Solskjær at de røde djevlene kommer til å få mange flere straffespark denne sesongen.

Straffebom og straffeskyttere har vært tema rundt Manchester United de siste ukene, så det var nok ingen overraskelse for Solskjær at det kom et spørsmål om straffesparket til Marcus Rashford etter kampen mot Leicester.

– Rashford har øvd på straffer i det siste, men alle kan bomme på straffer. Maradonna og Messi har også gjort det, sier Solskjær til MUTV etter kampen.

Man kan tolke svaret dit hen at manageren begynner å bli litt lei av fokuset på Uniteds straffeskytere.

TRAFF DENNE GANG: Det gikk ikke så bra da Rashford skulle ta straffesparket mot Crystal Palace i Uniteds forrige hjemmekamp. Det syntes ikke å prege 21-åringen som scoret kampens eneste mål fra krittmerket.

– Vi kommer til å få flere straffer. Vi har spillere i boksen med kvikke bein, og med VAR får vi nok stort sett de straffene vi skal ha. Selv om vi ikke har fått de straffene vi har fortjent denne sesongen.

LES OGSÅ: Roser stopperne etter forsvarskampen

United har stilt unge lag ved flere anledninger denne sesongen, og selv med et mer rutinert mannskap på lørdag var det de unge spillerne som utmerket seg. 

  Unggutta er fulle av energi. De ønsker å spille for klubben og det liker fansen. De blir jaget frem av supporterne og vi så i situasjonen før straffesparket at Andreas Pereira jaget litt ekstra. 

STERKT DELAKTIG: Det var Marcus Rashford som skaffet straffesparket, men det kunne aldri skjedd uten forarbeidet av Andreas Pereira.

– Det er alltid viktig med en seier. Det er klart at det gjør noe for spillerne å våkne opp i morgen etter tre poeng heller enn ett eller null. Men som jeg har vært inne på føler jeg at vi har prestert godt denne sesongen, men at resultatene har uteblitt, sier han og legger til: 

– Det var flere grunner til at vi trengte en seier i dag. Guttene får bedre tro på prosjektet og vi har ikke tatt nok poeng i sesongåpningen.

 «FERGIE-TIME»: VI OPPSUMMERER KAMPEN PÅ 20 MINUTTER: