Imponerende comeback

U19: Fra 0-2 til 2-2 på slutten i første kamp i Dallas Cup.

Heldigvis har også unggutta en viss evne til å slå tilbake – det reddet et uavgjortresultat i den første kampen i Dallas Cup, som ble spilt natt til mandag fremfor 20 644 tilskuere – mer enn disse spillerne er vant til!

United startet best mot Tigres’ U19-lag, men dårlig markering på en corner gjorde at meksikanerne tok ledelsen, og da Brandon Williams doblet ledelsen med et selvmål i det 73. minutt, så så det virkelig ikke ut som om kyniske Tigres skulle gi fra seg dette.

Mason Greenwood (bildet øverst i saken) reduserte noen minutter senere etter viktig forarbeid av Joshua Bohui og Tahith Chong, før det ene poenget ble reddet etter et finfint skudd under press av James Garner.

United var farligst på slutten, men det ble ikke flere mål. Aidan Barlow måtte ut med en skulderskade på slutten – forhåpentligvis er ikke det noe alvorlig.

Neste kamp i turneringen spilles mandag kveld. Da er Toronto motstanderfor Kieran McKennas gutter. Toronto vant sin første kamp 3-2 mot Higashi Fukuoka.

Manchester United: Matej Kovar; Ethan Laird, George Tanner (Jake Kenyon, 70.), Max Dunne, Brandon Williams, James Garner, Aidan Barlow (Ethan Galbraith, 92.), Dylan Levitt (Largie Ramazani, 70.), Tahith Chong (C), Mason Greenwood, Joshua Bohui (Nishan Burkart, 84.).