– Ikke bra nok til å utgjøre en forskjell

Denne gangen prøver vi å ta liv av ryktet før det får grobunn!

Like sikkert som at solen går opp i øst – og ned i vest, så skal portugisisk presse linke spillere til Manchester United.

Det slår aldri feil. Problemet er kanskje heller at de sjelden ender opp i klubben.

Senest ut er påstanden om Anderson Talisca, som skal være nære en United-overgang, skal vi tro A Bola:

Talisca er Benfica-spiller (også en gjenganger), men har tilbragt to sesonger på utlån til Besiktas.

José Mourinho uttalte også i 2014, som Chelsea-trener, at Talisca allerede hadde vært en fast Premier League-spiller hadde arbeidstillatelsen vært i orden. Det er den nå. 

I sommer gjorde også den spennende angrepsspilleren et nummer ut av den angivelige interessen fra José Mourinho: 

– Hør, alle spillere drømmer om å spille under Mourinho. Han ønsker meg, han har ventet lenge og jeg er selv en beundrer av arbeidet hans. Så langt har det vært en god sesong for meg, så vi får se hva som skjer, sa Talisca ifølge The Sun.

Hvis vi skal tro Jan Hagen, ekspert på portugisisk fotball, er storoppslaget fra A Bola ingenting United-fansen trenger å sette lit til.

– Det er ikke første gang Talisca har blitt linket til Man United siden overgangen hans til Benfica. Mourinho har selv sagt at han liker spilleren og at han var nære å signere han til Chelsea før Talisca dro til Benfica, sa Hagen til United.no. 

Bare et spill fra pressen, med andre ord?

– Personlig tror jeg portugisisk presse bruker Mourinhos uttalte interesse for Talisca for alt det er verdt. Basert på tiden hans i Benfica tror jeg ikke han er bra nok til å gjøre en stor forskjell i Premier League. Har dog hørt gode ting om prestasjonene hans for Besiktas de siste to sesongene og tallene hans ser også pene ut.

Men overbevist, det er Jan Hagen absolutt ikke.

– Viste nok i Benfica at han har store taktiske mangler, noe som neppe har overbevist Mourinho om at Talisca er den manglende brikken i United-puslespillet hans. Brasilianeren har også vært linket til Kina og Wolves, som jeg ser på som mer sannsynlige destinasjoner for Talisca denne sommeren.

24-åringen står med 16 mål i alle turneringer for Besiktas denne sesongen, og beskrives som en offensiv midtbanespiller som også er målfarlig.

Under kan du selv se en oppsummering av Taliscas nåværende sesong i Besiktas:

Her kan du følge Jan Hagen på Twitter!